A zase ty sestřičky...
Tak se pomalu překulíme do dalších 10 000 příspěvků 🙂
Vítejte... 😉
lucí
čtu to tvoje motto a chce se mi brečet 😅 😅
hlava vyrachtaná z hormonů... 😀 😀
holky ale je to pravda 😉 a luzz to tě už nepustí, já nemůžu sledovat tv kde je týrání dětí a zvířat...a ty reklamy besipu...no comment viděla jsem 2 a brečela u té s tím miminkem ☹ 😔
jo je jak to vidím přepínám fakt.......sem cíta a to chcou rychlíci ať od ledna jezdim no uvidíme, korunky se šiknou
luzz ne jsem tam jako dohoda stále takže nemám povinné služby.... 😉 chtěla jsem 1,2 pak max do 5, 1 šichta cca 1-1,2tis čistého...v rozpočtu se na ně místo najde pleny, oblečky gojgynce panenky, kočárky..maminka novou garderobu..tak aby to nezasahovalo do papů 😉
Pane joooo,Luzz ty dvojky jsou gigáááááááááá 😀 😀
Ta reklama besip at už jakákoliv je marasnáááá ☹ ☹ ☹ ta nevěsta nebo to miminko booože ☹ ☹
Nazdárek...zdravím z noční,je zatim klídek,ale ožralci chodí k ránu 😝
Jinak mě bolí v krku,tož si ráno udělám výtěr...určo tam nějaký mrchy mám 😝
Jinak Lesněnce gratuluji k výběru jména-Vítek je můj manža a na tvůj termín mám svátek 😅
Luzz...holky rostou jako z vody 😀 😀 😀
Lucíku a Gojgy je naprosto nádherná,přijde mi celá tatˇka 😀
Kulí...nebúj...10dní uteče jako voda a pod stromek si třeba dáte nej dárek 😵
dobré ránko,sestřindy moje 🙂 🙂
maginka to krásně shrnula 😉 😀 😀 není co dodat 😀
tak se nám rychle zaléč 😉 😉
kulíku
no od hlavy po prdelku mají 7 cm... 😅 takže jsou dle UTZ o pět dní starší 😅
jsou fakt docela velký 😉
a kdy budeš testovat??
mag gojgy je celá táta..jen luladlo má po mě 😀
kulií snad ti to vyjde
jo idem do shoppinu se ségrou sem se namalovala.....tak můžem 🙂
luzz to by hany nesměl mít holčičí naboje...je jak gott 😀 😀 😀
ale to se prej tak říká, holky na tátu kluci na mámu
jéééžiš,doufám,že naše holky nebudou tak chlupatý a fousatý 😀 😀 😀 😀
a hany určitě najde nějakou zatoulanou klučíčí spermii 😀 😀 😀 (za rok,za dva... 😉 )
Ahoj,díky holky za podporu hodně mi to dává 😉
Ségra si koupila Jorka hodím foto,taky se jim nedaří,ale oni nemají ještě žádné mimi ☹
Test za týden so-ne asi....prsa pobolívají trošku jsou nafouklé,bříško malinko mrazí...nevím....
Ahoj holky,
já tu ale dlouho nebyla,
jsme pořád nastydlý,Víťa chuděrka má rýmu už 14 dní,ale ne zelenou,myslíte,že je to ještě OK,nebo ho mám vzít v pondělí k dr.?Já byla taky nachcíplá,do toho jsem byla v práci.
Kulí,držim palce,moc,ať to vyjde. 😉 🙂
Luzz,dvojčátka rostou panečku,už se ti ani nevejdou do jednoho obrázku 😵
Manža vzal malýho k rodičům na návštěvu,tak makám jak kuna,mám vysáto,vytřeno,teď je pauza na kávu a za chvíli běžim k žehlícímu prknu 😝
Pridejte se, prosim, a podporte dobrou vec
http://www2.rozhlas.czP/daruj_hracku/prezentace...
vion
taky si mi připomněla žehlení 😝
tak ať se z toho Víťa brzy vylíže,chudáček... dej mu ještě čas 😉
Sakra, vidis, dekuji,
tak ted - http://www2.rozhlas.cz/daruj_hracku/prezentace/...
Ahoj holky
takže dnešní deštivý den se mi zachtělo na shoping, přemlouvámhanyho a jemu se nechce, tak jsem se domluvila se švígrou a jely jsme
v šalině mi černé kofoly hrábly do tašky u kočárku a sebrali telefon zjistila jsem to venku jelikož se mi něco nezdálo....ségra za nima hupla utíkala pak do nějakýho báru a volala cajty, mezitím sem dojela k jejímu příteli, má zastavárnu zůstala tam a on jel za ségrou....nakonec ségru přivezli policajti...a tomáš mi dovezl mobil sice ty svině přervaly šňurku sebraly origoš obal, ale mám zoět čísla a fotky sároinky, pak jsem jeli teda do shopingparku, hany pro nás přijel a koupil mi boty a tašku kokinek....

Já takyy 😵 😵