A zase ty sestřičky...
Tak se pomalu překulíme do dalších 10 000 příspěvků 🙂
Vítejte... 😉
sarii 🙂
u nás počasí nic moc 😒
Domča má zatím podsedák...neměří ještě 150cm...
Calcium panthotenicum 😉 používaj jí na dětským... mazala jsem s ní i Domíska...je výborná...na obličej i na tělíčko... 😉
Luzz... a jaký bude zasedací pořádek, když pojedete všichni autem???
Jo, tak ta Calciovka bude na způsob Bepanthenu...asi.
sarii
to složení bude asi stejný.. 😉
když pojedem všichni 3,tak my s Jirkou vepředu a dvojičky vedle sebe,Domís na kraji...aby nemusel nikoho přelejzat 😉 😅
luzz to je pěknýýýýý s tím zasedacím pořádkem 🙂
u nás nádhera zítra se těšim dám si venku latté.... 😵 😵 😵 snad bude tepleji než dnes
jo rostě mi megabeďar velikosti padesátníku 😲 😲 😲 nekecám sem kočka mám druhou bradu 😝
Aha... já myslela, že dozadu na prostřední sedadlo, kde je jen bederní pás, se nesmí malá autosedačka dát...
no sari má pravdu mám tu katalog sedaček a umístění a vude je u vajec střed vzadu červeně tudíž se nesmí.....ta sedačka po směru jo
máme zamluvený velký auto (seat alhambra),co má vzadu 3 dělený sedadla a všechny 3 maj normální pás...
takže NO PROBLEM 😉
ten bederní pás má většina osobáků...proto jsme volili jinej typ auta 😉
Krásnou neděli přeji... dnes to vypada na nucený pobyt jen doma... leje a leje 😠 .
Luzz... tak auto je good 😉 , to bude peněz, co?
no,pěkně nás holčičky rujnujou 😅 😀
(to není nový auto 😉 ,nemáme poslanecký platy 😝 😀
dobré ránko 🙂
dnes jdu na kontrolu ke své mudře...
mám trochu obavy,aby bylo vše OK... otýkaj mi nohy 😒 tak se modlím,aby v moči nebyla bílkovina...
ale já takhle plaším před každou kontrolou 😝 😉
mám totiž hrůzu z předčasnýho pobytu ve špitále...
ahoj sestřindy 🙂
jo jo,kontrola good 😉 🙂
bílkovina nikde...
a těch otoků si všimla i sestřička 😝
prej mám málo solit,nepít minerálky a pít šťávu z celeru 😝 😝 bléééééééééééé
prej ty otoky u dvojčat bývaj často 😒
v pátek jdu potřetí na cukrovku a potom jdu na UTZ... abysme věděli,kolik holky vážej 🙂
já mám pocit,že každá pět kilo 😀 😀 😀
nemůžu pořádně spát...dost mě bolej žebra,takže nevím jak ležet...kam se otočit...no maso 😅
ale já to pro ty moje jehňátka vydržím 😉 🙂
Ahoj... krásný den...
Luzz... jasně, že je to záhul 😉 Jsem zvědavá, kolik budou cácorky mít. Tipuju 5 kg dohromady 🙂 . Ty jsi měla zvýšenou glymču, že jdeš potřetí???
ne ne
glymči úplně OK!!!
zvou mě kvůli velkému plodu v anamnéze (Domes 4350 g) plus dvojčata jako rizikový faktor k tomu...
tak proto 😉
Bré bílé ráno 😀 😀 😀
Luzz... Domča byl tedy kousek!!! Jsem zvědavá, kolik dnes naváží holkám 😉 .
ahoj kočky 🙂
cukrovka dopadla zase OK 😉 (třetí a poslední vyšetření 😝 😀 )
UTZ též 😉 holky mají jedna 1700 g a druhá 1800 g 😅 doktor řekl,že jsou pěkně velký 😅 jsem teprve 29+2
jinak placenty obě na přední stěně, jedna beruška je podélně hlavičkou a druhá nad ní má polohu příčnou...
tak nevím,zda se ještě otočí,nebo jak...? 😕
Luzz... dobré zprávy... Tak mě napadlo, už víte, jak pojmenujete dcerušky... jako jak se bude jmenovat první narozená?
Luzz... prima 😵 . Jsem zvědavá, jestli se vám nebudou plést... tedy pokud budou podobné...
sarii
podle toho 3déčka jsou každá úplně jiná 😅 i doktor to říkal... tak uvidíme 😉

Ahoj kočky...
Taky je u vás tak pěkně???
Luzz... no jo, musíte mít větší auto... Aby se vám tam vešly 2 sedajdy a Domča. Ten má taky nějaký podsedák nebo tak něco???
Calciovku na pusinku neznám 😲 😲 😲
Taky peru pidi věcičky... Mám ráda věci hotové s předstihem... A máš pravdu, třeba se holkám bude chtít na svět už v máji 😵 Což je víc, než pravděpodobné 😉