Agresivní pot - čím oblečení vyprat?

anicka1211
11. zář 2017

Ahoj holky, nevíte některá čím vyprat chlapské zpocené věci,aby to po vyprání vonělo? Můj chlap má nadváhu a strašně se potí. I když zhubl a měl nadváhu jen 3 kg, stejně když se zpotil, dělaly a dělají se mu normálně bílé kola na oblečení, snad sůl se na něm odpařuje a to doslova. Už jsem ho poslala i k doktorovi, jestli se za tím neskrývá jiný vážnější problém, ale krev vyšla v pořádku a dostal radu zhubnout. Jenže ani to to nevyřešilo. Potí se tak že i když to vyperu, tak to pořád smrdí a při žehlení se to ještě víc odpařuje. Už nevím čím to vyprat, ani aviváž to nepřevoní. Nechci mu říkat, že smrdí ale je fakt, že když se ráno vzbudí a chce abych se přitulila, nemůžu, triko má mokrý. Celá ložnice nám ráno smrdí takovým zakyslým potem :(.

penelope87
11. zář 2017

@anicka1211 zkus namočit to před praním do žlučového mýdla. (DM má i tekuté; právě na zažloutlé se mi osvědčilo.) Kdyby nepomohlo to jen namočit, tak namydlit tuhým žlučovým mýdlem a vydrhnout kartáčkem (třeba starým na zuby). Pak to vyprat normálně, jak jsi zvyklá. Já používám na většinu věcí yellow&blue (gel s levandulovou silicí a na bílé mají prášek). Hodně štěstí!

majus6
11. zář 2017

Mne na zaprane skvrny z podpazi pomohla jedla soda - posypat, namocit a nechat pusobit opravdu dlouho / cely den. Zazrak - zmizelo to, ale chce to nechat fakt dlouho, par hodin nestaci.