Austrálie. Neznáte někoho, kdo tam žije?

martinacekhabrovy
15. říj 2019

Zdravím, ráda bych se poptala... nemáte vy nebo někdo z vašich známých někoho v Austrálii? Dcera tam odjela studovat. Přestože jí agentura tvrdila, že nebude problém sehnat práci, není to pravda. Obchází firmy, rozesílá životopisy.... Už je z toho zoufalá. Nemáte zkušenosti, co ještě vyzkoušet? Děkuji předem za postřehy, tipy atd. Martina

ckei
15. říj 2019

@martinacekhabrovy měla jsem tam kamarada a vím,že nakonec vzal za vděk uklízením v nějakém rychlem obcerstvenim. Moje velmi dobrá kamarádka už tam zije 17let. Během prvnich pěti let to byl s prací obrovský problém. Též tam studovala a práci pořádnou sehnat vůbec nemohla. Ve firmách či nějakou "lepší" práci absolutně ne. To se na ni dívali skrz prsty. Takže dlouho uklízela a dělala celkove takovou "podrztasku". Kamarádka tam loni studovala rok a skvělou práci sehnala okamžitě. V kanclu, skvělé placenou. Ale taky měla už nějakou praxi, perfektně ovládá 4svetove jazyky a celkově je hodně do světa. Je to asi hodně o štěstí, zkušenostech a průbojnosti.

ckei
15. říj 2019

@martinacekhabrovy a přes jakou agenturu jela? Mluvila s jinými lidmi,které tam od agentury jeli,jak to doopravdy s prací tam je? Agentury toho mnohdy hodně napovídají,ale skutek velmi často utek. Angažují se nějak při získání práce jejich klientům nebo nikoli?