Barvení Hennou, vysušuje?

boobinka
18. kvě 2018

prosím ty, které mají zkušenosti s hennou. Nechávám si odrůst chemickou barvu a láká mě zkusit hennu. Jen by mě zajímalo, zda opravdu vysušuje vlasy a zda když půjdu do bazénu, bude pouštět barvu?

vendes
18. kvě 2018

Asi záleží jaká henna, takovou tu z normální drogerie bych asi neriskovala. Já si dávala hennu od Khadi a ani v bazénu, ani v moři mi nepouštěla. Akorát pokud se pak budeš chtít vrátit k chemickému barvení, můžou ti barvy chytat jiné odstíny i třeba po 2 letech od nabarvení hennou.

mary.jane
18. kvě 2018

Kupuji si hennu v dm drogerii a barvu pousti asi jen pri prvnim myti, takze bych asi nebarvila hlavu a hned pak do bazenu, ale jedno, dve umyti mezi tim dala, a pak by to melo byt ok. Jinak k tomu vysouseni - po henne mam vlasy takove trochu hrubsi, ale diky tomu mam spis pocit jejich vetsiho objemu nez vysuseni. Navic neni to nic, co by nevyresil kondicioner.

markethy235
18. kvě 2018

Po barvení hennou dám o něco větší množství masky než obvykle a vlasy mám krásně hladké a lesklé 😉 mně tedy nevysušuje, ale určitě bude záležet na henně i tvých vlasech.

sahrazad1
18. kvě 2018

Barvim hennou uz nekolik let. Pred tim meliry, barva, vlasy slabe, roztrepene, děs :( po henne lesk, objem, delka, kvalita. Znacek jsem uz par vyzkousela za ty roky, henna z drogerie je k nicemu, ta s tou opravdu kvalitní nema nic společného, jen jméno. Obsahuje nejake přídavné latky. Pouzivala jsem Khadi , indicka, je drazsi, ale vyborna. Ale ted uz dele hennu Five Fives, neboli Henna Lamda. Je levnější, egyptska, vyborna, o smyvani nemuze byt u kvalitních henn ani sluvko. A micham ji s bezbarvou z Prodej bylin. Hodně lidi mi chvali vlasy. Chemii už nechci videt.

sahrazad1
18. kvě 2018

Jo, a proti vysouseni do henny pridej lzici, dve, oleje, ne slunecnicovy. Radsi olivac, nebo khadi vlasovy olej. Vlasy budou luxusni...

slimacikmia
18. kvě 2018

Používam tiež khadi a práve naopak, vlasy konečne nemám suché. Aj keď ja som predtým nefarbila ničím.... žiadnu farbu nepúšťa.

vendes
18. kvě 2018

Co jsem viděla, tak Khadi krylo i šediny. Nepřišlo mi, že by vysušovalo.

boobinka
autor
19. kvě 2018

Super, takže zatím žádné negativa. Další obavy mám jak mi chytne barva. Mám středně hnědou barvu vlasů + tmavě hnědou chemickou. Nechávám odrůst. Jak u Khadi chytá odstín HENNA & AMLA & JATROPHA. Nechci vyloženě zrz nebo červenou, ale spíše kaštan až mahagonově hnědo červené 😉

vendes
19. kvě 2018

Henna půjde do červena asi vždycky, jak se bude postupně vymývat. Hlavně na sluníčku budou odlesky červené. Mně ta Henna+Amla+Jatropha chytla asi jako čerstvé kaštany.

utrikocku
20. kvě 2018

Ahoj, mě henna neseděla! Používala jsem dražší a kvalitní. Vopruz je aplikace a pak taky to, že nemůžeš experimentovat. Vlasy se postupně ztmavují a odstín není nikdy tak krásný, zářivý a neflekaty jako u kvalitní barvy. Měla jsem vlasy úplně hrubé. Původně je mám vlnite a se sklony k suchosti. Používala jsem masky, oleje.. Nepomohlo. Fakt hnusné naomak, když se namocily a barvu pouštěly... Ručník od toho, v bazénu jsem měla barevné kapky na ramenou... Nakonec jsem se vrátila k barvení. První dvě barvení byly experiment, měla jsem nádech do zelena 😀 teď jsem ráda, že jsem se toho zbavila. Mám je i zesvětlené, chodím jen ke kadeřnici na L'Oréal barvy a v životě jsem neměla lepší vlasy!

nikolapekarova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
doubrafka
21. dub 2023

Ahoj holky, starší diskuze, ale novější jsem nenašla, pokud má někdo aktuální zkušenost s touto značkou přírodních barev a kosmetiky, budu moc ráda za sdílení. Už delší dobu pokukuji po jejich barvách na vlasy a také po vlasové i tělové kosmetice, máte nějaké aktuální zkušenosti, prosím?

zorizeli
22. dub 2023

@doubrafka
Ahoj Doubrafko, zkoušela jsem více značek, nejvíce mi sedí Khadi, používám už rok a je to hodně poznat na kvalitě vlasů.

zorizeli
22. dub 2023

@doubrafka
Ahoj Doubrafko, zkoušela jsem více značek, nejvíce mi sedí Khadi, používám už rok a je to hodně poznat na kvalitě vlasů.