icon

Bazárek na Modrém koníkovi, jste už v "plus"?

hanula11
4. srp 2015

Tak tu asi končím s prodejem. ☹
Je to dva dny (cca) co mi na obrazovce naskočila "nabídka" at si na bazárku předplatím službu PLUS.
Moje inzeráty prý budou upřednostňované.
Aha.
A dnes ráno koukám a na bazaru tu naskakují jen samé inzeráty s "plus". 😠
Já zatím nic nezaplatila.
Jak tak koukám kdoví jestli ještě někdy něco prodám.
Co na to vy, všechny? Všechny co nemáme plus? Asi si bud sáhneme do kapsy nebo máme s prodejem věciček po dětech tady utrum.
Jaký je Váš názor?
Hezký den všem 🙂 😵

aninkas1
5. srp 2015

@sisstin fakt to vychazi draz nez na MMB? Protoze tady je tyden za 16 korun (pri platbe na rok...) Kolik to ted vychazi na MMB? Netusis? 🙂
@hanula11 Ano mas pravdu, podle me holky, ktery na plus cekaly a staly o nej, vyuzijou ho, tak uz ho maji...ted budou pribyvat uz nizsim tempem. Jinak kdyz si rozkliknu treba ciste bundicky a vetrovky, celou kategorii bez dalsi filtrace, je tam tak 5-8 stranek PLUS v cca 15000 inzeratech 🙂 Pokud hledam vice velikosti, treba 86, 92 a 98 - a zakliknu ve filtru, tak se pocet PLUS inzeratu vyrazne snizi 😉 Na druhou stranu - prave proto to PLUS je - zaplatis si za to, ze jsi vic videt - jsi na prednich strankach 🙂

sisstin
5. srp 2015

@aninkas1 no já koukala na platbu týdenně, takže by to vyšlo dráž, já si kupuju na MMB měsíčně za 59Kč, páč mně se to dlouhodobě nevyplatí, nevím, zda třeba budu mít zrovna něco na prodej a tak no, třeba ted jsem byla skoro rok bez hvězdičky, a koupila jsem si ji až zas ted, když mám co prodávat a i víc nakupuju pro mimino 😝

atinkaa
5. srp 2015

@hanula11
hani ja myslim, ze to, ze bude triko na prvej strane nezaruci jeho predaj...ako chapem, ze to vyzera dobre rovnako ako Album...ale mne sa fakt x krat stalo ze si niekto klikol na lubi sa moj blog alebo bazar prave v case kedy som tu vobec nebola aj tyzden....teda skor to beriem ako take adka kde si? 😵 od holiek tu 😅

ale ak mas tricko popisane, v zmysle znacka, farba, ak ma vzor hviezdickovy, s Minnie tak sance ma...zadavala som teraz a ide to 😉

aninkas1
5. srp 2015

@sisstin aha no ja kdyz uz si kupuju clenstvi na bazarku, beru to aspon na 3 mesice nebo rovnou na rok, abych se nemusela stresovat a platit to znova, kdyz neprodam 😉

hanula11
autor
5. srp 2015

@aninkas je to tu dráž než na MMB, za tři měsíce platím asi 150 korun, na týden cca 15 korun.
Nejlevnější varianta. Na dýl je to levnější (všude pochopitelně), ve finále ale platíš jednorázově (dřív) víc peněz.
@atinkaa že jsi chvíli "vepředu" prodej nezajistí, ale jsi chvíli na očích. Na prodej to nemá velký vliv, ale třeba si zrovna inzerátu někdo všimne (náhoda). Asi tak, jinak je to (a tady možná víc než na MMB mi přijde) s bazárkem běh na dlouhou trat.

evab.
5. srp 2015

No, dle mého trošku zbytečná panika. Já si plus platit nehodlam, jelikož to co to stojí tu za rok ani nevydělám. Ale kdo chce, ať si zaplatí. Spíš nechápu proč vám ostatním vadí, že si někdo zaplatí. Mě je fuk od koho si danou věc koupim. Pokud vyhovuje mým požadavkům. Navíc věřím, že většina maminek používá filtry, nelistuje bazárkem jen tak, hledá určitou věc a prohlédne si celou danou kategorii v určité velikosti a nekoupí něco jen proto, že je to na první straně. Nebo snad ano? Pokud jdu do obchodu, taky si ho projdu celý a nevemu věc z prvních stojanů. Takže já se nebojím, že mé inzeráty zapadnou. A pokud se tu najde víc takových maminek co budou pluska bojkotovat, tak pak se určitě dostane i na nás "neplatiče" 🙂

tajemna30
5. srp 2015

Dobrý den, já osobně rozumím, že je možnost členství PLUS - i koník musí na něčem vydělávat, což je pochopitelné. Ale proti třeba konkurenčním bazárkům, na to že služba PLUS je nově zavedena je její cena jednou taková - jinde 590,- Kč za rok například, a zde mi to žádné výhody nepřináší - to že si někdo přečte mou zprávu nepotřebuji vidět, stejně tak že někdo něco slevnil. Spíš mi zde příjde naprosto zbytečná buzerace, zadám inzerát, něco není dle "předpisů" do pár hodin tam mám TIP, někdo má "špatně" skoro všechny inzeráty, a nikomu to nevadí ..... prostě tím chci říct, že platit ano, ale aby to mělo aspon pro mě smysl, což v danou chvíli nemá, stejně tak jako možnost platit jen kartou - proč ne převodem?

ilonne
5. srp 2015

Nemám a nebudu ho kupovat, za 1. Odmítám platit pomocí platební karty, ale za 2. a to je hlavní důvod je, že to drahé oproti ostatním serverům.

hanula11
autor
5. srp 2015

O té možnosti platit jen kartou, to jsem ani nezaregistrovala. 😅

sisstin
5. srp 2015

@tajemna30 no to mě taky štve, že mi xkrát stopli v popisu "jako nový", přitom tam je uvedený, že je to nošené, pouze že to vypadá "jako nové", a je to blbě 😝
@ilonne tak já zas jinak než kartou nikdy nikde neplatim, platim i do zahraničí atd, a nikdy žádnej problém teda 😕

hanula11
autor
5. srp 2015

Dřív tu inzeráty zastavovali, kvůli nový, vykřičníku ..., a v některém bazárku to byl špatný (podle pravidel) inzerát na inzerát a nezastavili nic. 😕
Ted se aspoň už jen TIPuje. 😠

tajemna30
5. srp 2015

@sisstin ano ono je "špatně" u "běžných" maminek to že prodá věci POUZE po svých dětech které ji zůstaly a jsou nové - tak nesmí použít slovo nové, nepoužité, nenošené , s visačkou - prostě nic, hned stopují. Ale že tu má někdo přes 1000 inzerátů což určitě po 1 či 2 dětech není, a je to tedy "komerční" - to nevadí ....
Respektive já jsem schopna pochopit tyhle pravidla - bud chci používat tento server a respektuji to, nebo mohu inzerovat jinde. Ale at jsou pravidla pro všechny stejná, a ne dvojí metr.

gepe
5. srp 2015

@atinkaa @aninkas1 holky, ja jen chvili lelkovala na bazaru a vsimla si par zajimavych profilu diky jejich nabidkam 🙂 a cira prirozena zvidavost mi nedala se nezeptat, nic vic 😅
Sama neprodavam, i kdyz casem veci budu, preci jen nemame k dispozici takove ulozne prostory, abych vse po male ci pokud by bylo dalsi usyslila pro jeji/ch deti 😀
Ano, kdyz jsem se zamyslela, ze bych prodavala nyni po male, po jednotlivych kusech obleceni od narozeni a veci kolem ditete, tak pri foceni a vkladani bych asi zesedivela, kolik by mi to zabralo casu 😀 jen si nejsem jista, zda by to za ty skoro 2 roky, bylo na takova velka cisla co do poctu. I kdyz mozna bych se sama divila 😀 avsak nejsem anonymni, ale tak to uz je na jine tema a urcite se to uz nejak resi. Proto i vznikla podle me kategorie PRO. 🙂

hanula11
autor
5. srp 2015

1000 inzerátů, s tím číslem to není až tak hlavní.
Ale vše focené na figurínách, prázdný profil ... to je O K? Jedno dítě a 1500 inzerátů kbtomu všemu?
Tam tipy nenajdeš, njn 😉 .
@gege je tu kategorie PRO, ale my mluvíme o běžném bazárku na koníkovi.
Potažmo podobné profily už mají všechny plus.
A někoho chytají za slovíčko.
Jde o princip.

aninkas1
5. srp 2015

@tajemna30 pravidla pro tipovani jsou pro vsechny profily stejny, slovo "nove" a "jako nove" MUZE nahradit slovy nepouzity, s visackou nebo nenoseny - to ti nikdo tipovat nebude 😉 Rozdily jsou dane tim, ze moderatorek bazaru je malicko a vse nestihaji, ne tim, ze by nekoho uprednostnovaly 😉 Jsou tu taky "drze" maminky inzerentky, ktere dostanou TIP, inzerat neopravi, aktualizuji a visi to tam znova s chybou ale bez TIPu, neni v moci moderatorek aby prochazely vsechny inzeraty znova a znova a kontrolovaly, co uz si maminky opravily a co ne 😉 Tak asi tak 🙂

aninkas1
5. srp 2015

@hanula11 najdes, pokud inzerat nesplnuje pravidla 😉

tajemna30
5. srp 2015

@aninkas1 nemůže to být uvedeno v názvu 😉

hanula11
autor
5. srp 2015

@aninkas1 všechny inzeráty ošetřené nemáte, je jich hodně, nestíháte ... ale ...
Pravidla jsou pravidla, to chápu. Mají se respektovat, OK.

ilonne
5. srp 2015

@aninkas1 Počkej, to jako fakt? Já žila v domnění, že ten inzerát prostě musíš opravit, resp. uvést do souladu s pravidly. Jinak ti ho nepustí 😕 .

gepe
5. srp 2015

@hanula11 ano, jenze ty, o kterych jsem se zminila nemaji PRO, ani PLUS a jsou zarazeny timpadem mezi klasik beznen uzivatele bazarku. U te jedne, kterou jsem prvotne zminila, je 36 stran inzeratu. Zrejme asi aktualizovala, jelikoz jen pri filtru pouzite, bez plus a proc, my vyjela v prvnim nahledu prave ona a jeji inzeraty. Tak pokud to neni a podle me neni bezna maminka s vecmi po jednom diteti, tak by mela mit PRO. Bohuzel v praxi se urcite spatne rozeznava, natoz dokazuje.

moulinkaa
5. srp 2015

@ammmi Ahoj, máš pravdu, že bazar zatím není v mobilní apce, a upřímně, ještě nějakou dobu tam bohužel nebude. Chybí tam mnoha maminkám a chybí tam i nám... Velmi rádi bychom pracovali na všech zlepšeních a novinkách, co máme v plánu (a že ten seznam je dlouhatááánský), jsme ale limitovaní kapacitami IT týmu a musíme jít postupně, trpělivě kupředu.

moulinkaa
5. srp 2015

@ammmi Ohledně problému s vkládáním fotek - příčin je spousta a skoro vždy je příčina přímo v zařízení, které maminka používá (a do něj my bohužel nevidíme). Nejčastěji je důvodem zastaralý operační system nebo zastaralý prohlížeč, a stačí si je jen aktualizovat. Pokud to nepomůže, najdete pomoc na https://podpora.modrykonik.cz/ Pokud máš konkrétní problém, napiš na tuto podporu.

moulinkaa
5. srp 2015

@gepe Ahojky, pokud máš pocit, že na běžném účtu někdo prodává komerčně, napiš mi prosím, a já uživatelku oslovím a zeptám se jí přímo. Podle jejího bazárku a také toho, co mi odpoví, uvidíme, co dál. Ze zkušenosti vím, že počet inzerátů, fotky na panenkách, pěkné fotky apod. nemusí být ještě komerční prodej.

sisstin
5. srp 2015

@moulinkaa no mam iPhone s nejnovejsim iOS a pridavat fotky do bazaru mi nejde tez z mobilu 😉

nov777
5. srp 2015

@gepe Souhlasim s tebou. Taky uz jsem si vsimla, ze pocet inzeratu u nekterych uzivatelek je podivny. Prodavam po trech detech, nad nejakych 40 jsem se snad ani nedostala. A to sem dacam vsechno. Jak se nekdo s jednim ditetem dostane nekolik stovek nechapu. Navic je to ocividne i podle velikosti. Pokud tam ma pani naprostou vsehochut, tak je jasne, ze po jejich detech to neni a nekupuju. Vadi mi, ze nemam tuseni o puvodu tech veci.

zuzkka88
5. srp 2015

@tajemna30 @gepe @nov777 Nemůžu hájit přímo někoho konkrétního z ostatních prodávajících. Ale obecně. Proč by nemohlo být více jak 1000 inzerátů po dvou dětech? Opravdu to lze, znám to z vlastní rodiny. Sama mám cca 1400 inzerátů a komerční prodej to není ani náhodou. (Vlastní děti bohužel nemám, ale prodávám oblečení po holčičkách v rodině, jen kolik má moje dvanáctiletá sestra aktuálně ve skříni oblečení, to byste koukaly, tolik jsem já neměla za celý život. To že nosí prvních pět triček z komínku a zbytek neunosí, je věc druhá, ale to není moje věc.) A upřímně mi vadí, když si někdo něco a priory domýšlí, aniž by znal pravdu, nebo o ní alespoň přemýšlel. To neberte, jako že se na vás za váš názor zlobím, to vůbec ne! 🙂 Jen mě to zamrzí. Moje mamka nemá ani facebook, natož aby brouzdala na koníkovi a ještě sem něco nahrávala a starala se o to. Tak jsem to vzala na sebe a pomáhám s tím. Nic víc, nic míň.
Takže jen na obecnou obranu těch, co mají více inzerátů, nemusí to být vždy tak, jak to vypadá. 😉

nov777
5. srp 2015

@zuzkka88 Nezlob se, ale neverim, ze ma nekdo tisic veci najednou na prodej, i kdyby po ctyrech detech. Ale presvedcovat me nemusis.

tajemna30
5. srp 2015

@zuzkka88 děkuji za vysvětlení, já mám svůj názor - po 1 dítěti nebudeš mít věci ve všech možných velikostech .... každá máme svůj názor 😉 a upřímně tohle není moje starost 😉 a více to ani nechci řešit

moulinkaa
5. srp 2015

@sisstin Nahlas prosím tedy problém na https://podpora.modrykonik.cz/open.php . Zadává se tam login, screenshot (odfocení obrazovky) a co nejlépe popiš, jak se to chová, kam jsi klikla, co ti to napsalo za hlášku apod. Prostě co nejlépe popiš situaci. Důležité je uvést operační systém a verzi prohlížeče. Podle toho všeho to mohou kolegové z IT oddělení pomoci najít, kde je problém.

gepe
5. srp 2015

@zuzkka88 nepopiram, ze nekdo muze prodavat tak jak popisujes 🙂 Take jsem nikdy netvrdila, ze nekdo kdo ma hodne inzeratu je ze sekce PRO, tj second hand aj. Avsak, jak jsem jiz tady psala na predchozi strance. Pani nema zadne info, prispevky, pratele. Jedina kz je z lonska, at se podivaji na jeji bazarek, ze prodava po dceri. Ma 1511 polozek, nebo mela. Vse pry po jeji dceri (tj 1 dite). Nedomyslim si nic, pouze jsem to dala k zamysleni. V podstate anonymni clovek, ktery ve me nevyvolal absolutne pocit, ze ta hromada je pouze po jednom diteti. Ano ma tam 1 klucici tricko, kde pise, ze prodava kamaradce 🙂
@moulinkaa ok 🙂

Strana