icon

Blechy doma. Poradíte, prosím?

helcakab
29. srp 2020

Ahoj, máme psa. A asi se nám zablesil, nespí s námi v domě, ale pouštíme ho na verandu. Asi týden po me skáčou blechy v obýváku, jsem z toho na prášky. Komplet jsem vše vyprala, vysala, ale objevují se furt. Vydrbali sme mu pelech, má ampuli za krkem, za tu dobu co ho máme jsme nikdy s blechami problém neměli. Má někdo zkušenost, prosím poraďte. Diky

Strana
z2
helcakab
autor
2. zář 2020

@penny87 a ty tablety se dají pořídit jen na veterině, v lékárně to nemají?

penny87
2. zář 2020

@helcakab my je kupujeme u veterinare (jsou i proti klistatum, tak kupujeme stale), v lekarne nevim, ale tipla bych si ze asi ne 😐

helcakab
autor
2. zář 2020

@nina004 kolik octa cca? Ale to se pak dá nosit ty věci to musí smrdět ne? Ale o octu jsem též četla, že to mrchy nemají rády.

nina004
3. zář 2020

@helcakab Dávala som poldeci. Ja som necítila,že by to za ním nejako smrdelo .

helcakab
autor
3. zář 2020

@nina004 diky

helcakab
autor
4. zář 2020

Ahoj píšu pro všechny koho by zajímalo...byli jsme na veterině pes dostal tablety, tak uvidíme zda zaberou.

bombat
6. zář 2020

@helcakab Řešila jsem před více než dvěma lety úplně to samé. Vyzkoušela jsem marně všechno možné, k tomu jsem byla těhotná, tak jsem se té chemie dost bála... Pak jsem našim dvoum psům koupila jako poslední možnost tablety (bála jsem se o ně, menší z nich má jen dvě a půl kila) a blechy zmizely a nadobro. Oni to ti psi vysbírají a blechy na nich pochcípají. Teď už jen trpělivost a budeš mít pokoj.

Strana
z2