icon

Bodyexpress trénink. Máte zkušenost?

optimistic
16. čer 2025

Máte zkušenost? Zaznamenaly jste nějaký efekt? Děkuji 🙂

radi51cka
17. čer 2025

Vůbec bych tomu nevěřila, dívala jsem se na video a ty ženy tam téměř žádnou fyzickou aktivitu nevykonávaly. Nějaká vesta nebo zařízení ti ten pohyb prostě za žádných okolností nenahradí. Jen další způsob, jak z lidí tahat peníze, a efekt nulový.🙂

radi51cka
17. čer 2025

Vůbec bych tomu nevěřila, dívala jsem se na video a ty ženy tam téměř žádnou fyzickou aktivitu nevykonávaly. Nějaká vesta nebo zařízení ti ten pohyb prostě za žádných okolností nenahradí. Jen další způsob, jak z lidí tahat peníze, a efekt nulový. 🙂

optimistic
autor
17. čer 2025
@radi51cka

Vůbec bych tomu nevěřila, dívala jsem se na video a ty ženy tam téměř žádnou fyzickou aktivitu nevykonávaly. Nějaká vesta nebo zařízení ti ten pohyb prostě za žádných okolností nenahradí. Jen další způsob, jak z lidí tahat peníze, a efekt nulový. 🙂

@radi51cka za normálních okolností bych tomu taky nevěřila, ale potřebuji řešit specifickou bolest zad, a toto by možná mohlo pomoci. Jde mi o tu myoelektrostimulaci...

llluckaaa
17. čer 2025

Tento pojem neznám, ale chodila jsem na tréninky electro muscle stimulation. Efekt tam je, ale asi záleží, co od toho očekáváš.

optimistic
autor
17. čer 2025
@llluckaaa

Tento pojem neznám, ale chodila jsem na tréninky electro muscle stimulation. Efekt tam je, ale asi záleží, co od toho očekáváš.

@llluckaaa to je to stejné. A efekt byl tedy na bolest zad? Kam jste docházela? Do fitness nebo na fyzio? Děkuji

llluckaaa
17. čer 2025
@optimistic

@llluckaaa to je to stejné. A efekt byl tedy na bolest zad? Kam jste docházela? Do fitness nebo na fyzio? Děkuji

@optimistic na bolest zad dobrý, na posílení stredu taky, ale nečekej, že po tom budeš nějak hubnout nebo se vymačkáš jak v posilovně, což někde slibuji. Ani fyzio ani fitko, prostě 1 x týdně na 20 minut posilovací cvičení pod dohledem trenérky a pod proudem.

optimistic
autor
17. čer 2025
@llluckaaa

@optimistic na bolest zad dobrý, na posílení stredu taky, ale nečekej, že po tom budeš nějak hubnout nebo se vymačkáš jak v posilovně, což někde slibuji. Ani fyzio ani fitko, prostě 1 x týdně na 20 minut posilovací cvičení pod dohledem trenérky a pod proudem.

@llluckaaa děkuji 🙂