Bylinky na zlepšení chuti na sex ve 40 letech?
Ahoj holky, věřím, že to někoho potkalo taky, tak si jdu pro radu.
Od narození dcery (měli jsme ji pozdě, nemohla jsem otěhotnět) zkrátka nemám chuť na sex.
Malé jsou 3, mi táhne na 40 (nebo se pomalu chystá přechod?! 😲)
Jak jste to řešili? Hádám, že za to můžou hormony, jsou na to nějaké bylinky? Díky za postřehy.
PS: ty afrodiziaka v nadpisu jsou vtip 😘
@katka9184 kotvičník je špíše pro muže 🙂 to samé Maca... pro ženy je vhodnější ženšen... jojo taky to znám, trpím celkem na suchost a když používáme lubrikanty ne vždy je mi to příjemné, tak jsem vždy milování oddalovala až se z toho stala příležitost jednou za xxx. Ono taky hraje roli odpočinek, jak jsem se hodila do pohody, babičky si pobraly děti, tak hned chuť zas naskočila...
Pripojuju se s hlasem o odpocinku (nejlepe aktivni odpocinek s pohybem). Vetsinou jsem ustvana, unavena, rozlamana a myslenka na sex me vylozene obtezuje a snazim se mu vyhnout. Ale kdyz jsem kdysi na dovce hodne spala a pres den jsme porad nekde chodili, chut se vratila 🙂. Zadne bylinky nebyly treba, jen troska alkoholu po zavrseni dne :D. Zase by skoro po roce nejaka dovca bodla...
@amenophus to je fakt. Uštvaní a unaveni jsme oba. Kdybychom měli víkend pro dva, tak ho asi prospíme 😂
Holky díky, naplánujeme dceři přespávačku u babičky 🤗

Ahoj, jako taková spolehlivá bylinka je třeba kotvicnik a nebo můžeš vyzkoušet Macu 😁