Čaj, který bych mohla pít v těhotenství celý den

ahojcau
21. zář 2017

Ahoj ☺
Jsem 27tt a začlo mě bolet v krku..vždycky jsem to zahnala jenom ,, čajíčkováním " 😄 nebývám nemocná tak to vždycky tak nějak zabralo...ale nevím jaký čaj bych teď mohla pít celý den..dřív jsem si udelala konvici černého čaje s citronem a celý den jsem ho do sebe nalejvala. Jenže teď všude čtu jak se nema v těhotenství pít ten a ten a tamhleten čaj a já nevim...je nějaký čaj který mohu pít v těhotenství celý den a každý den ..aniž bych musela počítat jestli jsem vypila jeden nebo 2 hrnky...?
😧😷☕

penelope87
21. zář 2017

@ahojcau Myslím, že bys mohla šípkový. Anebo to nějak prostřídat s těhotenským.

annasmyckova
21. zář 2017

na bolení v krku zkus kloktat teplou vodu se solí nebo šalvějový odvar (nepít, jen kloktat)...jinak já pila hodně meduňku a roiboos, a dítěti nic nebylo 🙂
https://cs.medlicker.com/384-velky-pruvodce-pit...

konidana
21. zář 2017

Určitě šípek (já mám radši bez ibišku), roibos, a podle mne neuškodí ani bylinky (nastřídačku třebas konev od každý - máta, meduňka, heřmánek, mateřídouška, ..)

ahojcau
autor
21. zář 2017

Díky 🙂

penelope87
21. zář 2017

Roibos určitě můžeš! Na ten bych zapomněla. Ten je dobrý i kvůli železu.

gnozka
21. zář 2017

Ja ted byl nemocna a dopoledne jsem mela pul litru lipového čaje a odpoledne pul litru Medunkovoveho čaje 🙂

hanih
21. zář 2017

Už tady je spousta tipů na čaje, tak já bych jen dodala, že bych nepila jeden čaj celý den, ale kombinovala bych to. Hrnek toho, pak zas nějaký jiný. Jsou bylinky, které v těhotenství neškodí a mohou být i prospěšné, ale nemělo by se to s nimi přehánět, třeba máta, zázvor. Já jsem si v těhotenství dala i ten černý čaj a občas i kafe. Chce to všeho s mírou. Jediné, čeho jsem se v těhotenství opravdu striktně vzdala, je alkohol, tatarák a plísňové sýry.

chocolady
21. zář 2017

Co nejaky ovocny caj? 🙂 nebo se prodava i caj specialne pro tehotne zeny🙂

swetlusska
23. zář 2017

jakýkoliv slabý ovocný nebo převařenou vodu