icon

Čekání na // 🙂

loveme
9. led 2016

Pojďme si spolu příjemně zkrátit čekání na vytoužené // 🙂

maslicko
20. led 2016

@kolmenka no my taky,ale dokud to oficiálně neoznámíš nadřízenému....🙂 tak to funguje u nás 🙂

kolmenka
20. led 2016

@maslicko No ještě uvidím. Nejsem v kanceláři sama tak bych to dlouho netajila.

maslicko
20. led 2016

@kolmenka jasně, však to záleží jak to u vás chodí 🙂 u nás máme jednu těhuli, všichni o tom víme, trošku jí samozřejmě odlehčujeme, aby se netaha s těma 150kg mackama, ale jinak dělá normálně. Jen vrchní to ještě jakože ofiko neoznamila 🙂 Já bych chtěla taky dělat, si nedovedu představit že budu 9 měsíců trčet doma 😀 bych se ukousala nudou a nakynula do obřích rozměrů🙂

kolmenka
20. led 2016

@maslicko no mám syna 8 let tak bych se nenudila

machacisko
20. led 2016

@myjusiatko Velikááánská gratulace 😉 a samozřejmě závist 😀 😀

maslicko
20. led 2016

@kolmenka aha tak to by ses opravdu nenudila 🙂 no a kdy budes testovat??

kolmenka
20. led 2016

@maslicko Ráno ale myslím že nic.

luciasek1987
20. led 2016

@kolmenka dej vedet jak to dopadlo ok? 🙂

kolmenka
20. led 2016

@luciasek1987 jasně hned ráno to sem napíšu ale opravdu nečekám nic pozitivního.

myjusiatko
20. led 2016

@kolmenka myslim na teba!

kolmenka
21. led 2016

Ahojky tak test negativní. :-/

myjusiatko
21. led 2016

@kolmenka tak mysli na to, co si diky tomu este nesiac mozes uzit a inak by si nemohla. To mi radila moja kamaratka dula. 🙂 ono si ta to miminko coskoro najde. :-*

kolmenka
21. led 2016

@myjusiatko Dám tomu do konce roku a pak už nic zkoušet nebudu.

maslicko
21. led 2016

@kolmenka jejda to mi je líto a nebylo to třeba moc brzo?? 🙂 třeba se ještě objeví 🙂

michalamala99
21. led 2016

Ahoj holky,tak se k vám jdu přidat.Snažíme se něco kolem roku.Doma už cácorku mám 9let.Chtěla jsem se zeptat,jak funguje ovulační test?ms jsem měla 22,12-26,12 silné 2čárky na ovulačním byly 7,1.2016 pak to klesalo a cca4den jen jedna čárka.Ms by měla dorazit dnes,zítra.těhu test nic,ale na ovulačním zase dvě čárky.ta druhá je slabší,ale jak je to možné?

myjusiatko
21. led 2016

@michalamala99 Aky silný máš test? Obcas sa stáva, že babam na ovulačnom vychadzaju dve ciarky keď sú tehotné. 🙂

michalamala99
21. led 2016

10tku myjusiatko

myjusiatko
21. led 2016

@michalamala99 Tak by som pockala, ci pride menzes a za dva dni opakovala. Ta hladina HCG je fakt individualna. Ja som mala 13DPO uz celkom silnu ciarku, ale co som videla ine baby, tak niektore mali uplne ine. Takže len čakať. Držím palce. 🙂

michalamala99
21. led 2016

ok,děkuji za radu,zkusím pokus Ms nedojde,tak testnout v neděli

kolmenka
23. led 2016

@maslicko Myslím že nebylo brzy 15dpo. Už 3dny neberu utroš a ms zatím nikde snad dorazíbrzy.

liliana89
23. led 2016

Mohla bych se přidat do diskuze?? co znamena zkratka DPO...taky furt čekam a bojim se delat test ze bude negativní..takze jsem s toho cela spatna :(

linusha
23. led 2016

@liliana89 vítej DPO znamená den po ovulaci 🙂

liliana89
23. led 2016

Jej dekuji moc já už se v tech pojmech ztrácím :( jinak jsem si nechala vytvorit kalendar s plodnými dny podle astroložky a a mela jsem ovulaciu 21.1 cca 21:00-03:00 takže jsem ted v očekávání a čekám jak to dopadne...🙂 snažíme sice uz 3 mesice ale je to neunosne to cekani...takže pokud bude chtit kontakt na astroložku reknete rada pomuzu..pocituji ze to i vytipovala presne podle hlenu co mívám 🙂

maslicko
24. led 2016

@kolmenka ahooooj, no tak já se hlásím mezi ty bez // :( od včerejška špiním, MS to ještě nejsou ale asi budou :( tak v tom nebudeš sama 🙂

kolmenka
24. led 2016

Já dostala ms dnes ráno

liliana89
24. led 2016

Kolmenka: to me mrzi drzela jsem ti palecky at ti to vyjde 😉

linusha
24. led 2016

@kolmenka to mě mrzí :( ale určitě se brzy zadaří 🙂

machacisko
24. led 2016

I já postupuji do dalšího měsíce 😉 Už jsem nevydržela a koupila si v pátek gynex, tak jsem zvědavá 😀

loveejm
24. led 2016

ahoj holky, mohu se k vám přidat? s přítelem se snažíme už skoro dva roky. za tu dobu jsem vyzkoušela všemožné. Mám za sebou už i jedno těhu, ale měla jsem samovolný potrat. Docela nás to bolelo. teď už jsme navštívili gennet a rovnou nám udělali IUI, protože jsem měla krásné folíky. teď už jen čekat, zda se podařilo, ale nvím čím to je, věřím tomu jak nikdy pře tím. kdysi jsem užívala nosifol, gynex, kontryhelový čaj, atd.teď užívám kapky jeřáb ptačí.

g_m
24. led 2016

No, tak se taky po delší době ozvu ;) Máte někdo bolestivou ovulaci? Já tak 15DC pociťuju podbřišek, ale včera teda bolest a tlak jako blázen. Už mi to udělalo dva měsíce zpátky a včera zase, tak i přes bolest jsme na to hupli, tak jsem zvědavá... Teď ještě 14 dnů na to nemyslet...

Strana