icon

Čekání na // 🙂

loveme
9. led 2016

Pojďme si spolu příjemně zkrátit čekání na vytoužené // 🙂

michalamala99
8. únor 2016

@liliana89 jéééé,já ti to říkala,že mjáš vydržet!a vidíš,je to tam.já držela těhu knižku v ruce,srdeční akce také už byla a test negat.takže si myslím,že mohu gratulovat 😉 snad se i u nás u konečně zadaří 😒

michalamala99
9. únor 2016

@ssaarkas tak co,jak jsi na tom?držím palce 😉

ssaarkas
9. únor 2016

Tak dnes další testování a čárka stejná jako včera. Teď jsem se na jiném fóru dočetla, že tt Best-2 dělají rádi falešné duchy. MS teda zatím nikde, ale v kříži mě bolí, jak kdybych to měla každou chvíli dostat ☹. Zkusím počkat dva dny, když MS nedorazí testnu znovu nějakým citlivějším a jiné značky.

michalamala99
9. únor 2016

@ssaarkas jj,to jsem také četla,tak uvidíš.pokud ms nedorazí,tak zkus testnout za 2dny,to už by mohla bejt // silnější!držím palce 😉

ssaarkas
9. únor 2016

Tak tt Best-2 už nikdy, MS dorazila ☹. Tak začínáme znovu, ale vždyť to snažení je na tom to nejkrásnější 🙂

michalamala99
9. únor 2016

@ssaarkas nevěš hlavu.my se taky snažíme už rok,teď mám po ovu,ms by měla dorazit 20tého,tak jsem zvědavá.prostě si říkám,že to příjde,až bude mít.tak držím palečky,třeba příští měsíc sem dáš fotku dálnice 😉

byra
9. únor 2016

Mě se od včerejška objevilo tmavě hnědé špinění, jako když končí MS ☹ v podbřišku stálé píchá

paulittav
10. únor 2016

Ahoj holky, smím se k vám taky přidat? My se snažíme velmi krátce, začínáme teď 2.měsíc. Všem co našli vytoužené // moc gratuluji a přeji hodně štěstí a zdraví, ať miminko krásně roste 🙂

Tenhlle měsíc jsem se rozhodla, že budu sledovat BT a koupím si ovulační testy, abych věděla kdy cca ovulace probíhá, zpozorovala jsem jí na sobě jenom párkrát a stejně si nejsem moc jistá. Tak uvidíme, jestli nám to trochu pomůže 🙂

machacisko
11. únor 2016

@paulittav Ahoj...Ovulační testíky jsou dobrá věc 😉 Já jsem tento měsíc měřila BT a raději si udělala i testík, abych opravdu věděla a hezky mi to ukázalo 😉
Dřív jsem dávala na ovulační kalkulačku a bohužel mi ukazovala úplně špatně plodné dny, takže neočekávám, že by se nám tento měsíc zadařilo...Den D jsme propásli, ptž jsme podle kalkulačky začali o týden dřív a už nám došli síly 😀 😀 Takže dnes rychle poběžím domů za manželem a uvidíme 😉 Ale beru to jako poučení, ovulaci mám prostě o týden šoupnutou 😔
Takže ať se Vám doma zadaří 😉

paulittav
11. únor 2016

@machacisko to je právě ono, my ten první měsíc šli taky podle ovulační kalkulačky a nic...ale je možný, že ovulace ani nemusela proběhnout, anebo jsme jí fakt prošvihli, já totiž ještě na začátku měsíce bojovala se zánětem, kterej se mě držel už asi dva měsíce a ne a ne se ho zbavit....teď se jenom modlím, aby se mi to nevrátilo....taky držím pěsti, aby se Vám povedlo 😉

moni92
11. únor 2016

@machacisko
@paulittav

já byla včera na ULT jsem 13DC a dr mi řekla že ovulace už asi byla... že ji asi mám 10DC, takže to jsme taky nějak nečekali 😀 ale příští měsíc mám přijít na ult 10DC a uvidíme ;.-) testy mám dělat od 9DC. Každý má tu ovulaci opravdu jnak... 😉

machacisko
11. únor 2016

@moni92 To máš pravdu. Jak dlouho se snažíte? Mě to vychází až 21DC, což jsem teda opravdu nečekala 😀 Test na ovulaci jsem dělala v úterý a vyšel pozitivně, tak jsme hned zahájili tulení, ale jelikož jsme se tulili už od čtvrtka 4.2., tak včera už jsme nějak odpadli 😒 I když včera byl ovu test už slabší. Ale po práci pěkně rychle poběžím domů a uvidíme, jestli nám to pomůže 😀

@paulittav Děkuji moc 😉

moni92
11. únor 2016

@machacisko teprve v říjnu sem vysadila prášky... ale už se nám podařilo, ale bohužel se neudrželo... tak tento měsíc jsme stejně nemohli tak příští měsíc na to vlítnem 😀 😀

moni92
11. únor 2016

@machacisko A ono je lepší styk před ovulací..🙂 protože ty mršky vydrží počkat na vajíčko i dva dny 😉

machacisko
11. únor 2016

@moni92 Taky se nám zadařilo, ale nevyšlo to 😕 No jasné, pořádně si všechno nastuduj a příští měsíc to určo vyjde 😉 No já bych raději i v ten den 😀 Ale přesně tak, chvilku si tam počkají 😉 Buď to vyjde a nebo ne 😉

moni92
11. únor 2016

@machacisko jasný držím palce ať to klapne 😉 ono to chce hlavně klid a čistou hlavu😉

michalamala99
13. únor 2016

holky,když jsem si teď udělala těhu test a kontolní vyšla normálně a ta jestli jsem nebo ne,tak je silná,jak kontrolní ale jen do půlky od půlky nic.prostě do prostřed a od prostřed bílo,stalo se vám to?

linusha
13. únor 2016

@michalamala99 je to špatný test udělej si nový 🙂

michalamala99
13. únor 2016

@linusha ok děkuji za radu.nikdy se mi to nestalo 😒

machacisko
24. únor 2016

Tak snad se nám zadařilo ;) ale dokud mi to doktor nepotvrdí, tak tomu neuvěřím :D

michalamala99
25. únor 2016

@machacisko jé,tak gratuluji.A kolik jsi po vynechání?já to měla včera dostat,ale nic a tt taky dneska nic,dělala jsem si ho teda z odpolední moči

machacisko
25. únor 2016

@michalamala99 Jsem 16 DPO a asi 5dni po vynechani 🙂 dekuji, jsi zlata ;) treba je jeste brzy. Zkus testik rano ;)

michalamala99
25. únor 2016

@machacisko no zkusím zítra nebo v sobotu spíš.ale vždy,když se tady ukáže těhulka,tak mám radost 🙂 tak hlavně,aby to dopadlo skvěle 😉

machacisko
26. únor 2016

@michalamala99 Dekuji ;) dnes testik zesilil, takze mam radost...uz jen v pondeli doktor a budu doufat, ze bude vse ok 🙂 tak pak dej vedet, jak jsi dopadla...

paulittav
27. únor 2016

@machacisko jééé taky moc gratuluji!!! 🙂

michalamala99
28. únor 2016

@machacisko tak dneska test nic,ms nikde,jen včera po styku jsem lehce zašpinila,ale nebyla to krev,tak nevím,co to 😒

bibinka2208
28. únor 2016

@machacisko v pondeli k dr? Neni to brzy?? Myslis ze uz tam neco uvidi? 🙂 Jinak obrovska gratulace a at se dari 🙂

machacisko
28. únor 2016

@paulittav dekuji moc 🙂
@michalamala99 teeda, tak to je zvlastni...to se mi nikdy nestalo :/ ale na testiku by to melo byt uz videt, alespon dusik.A co teplota? Nemeris se?
@bibinka2208 Myslis? A kdy jsi byla ty? Jsem v pulce sesteho, tak jsem myslela, ze uz by neco mohlo byt videt.

bibinka2208
28. únor 2016

Jako 6tt me se ukazala carka na krevnim testu 7DPO 🙂 a ted uz jsem v 16tt 🙂

machacisko
28. únor 2016

@bibinka2208 tak to moc gratuluji ;)

Strana