Čekání na // 🙂
Pojďme si spolu příjemně zkrátit čekání na vytoužené // 🙂
@maslicko jj. A myslim, ze ma to prave dost ukludnilo, vdaka tomu som vedela, ze mam ovulaciu o 4 dni neskor, než mala byt a neprepasli sme to. 🙂 A aj ma to teraz rozhojdalo testovat, pretoze teploty boli dobre a ukazovali, ze by to mohlo klapnut. 🙂
@katherinka33 Dakujem. 🙂
@myjusiatko jik gratulace 🙂
@myjusiatko tak to moc gratuluju 🙂 jak já ti závidím 🙂
@maslicko dakujem. Drzim vam vsetkym palceky. 🙂
@kolmenka Doufám, že už si mě hledá. 🙂
@katherinka33 určitě!
@myjusiatko
@kolmenka jasně najde 🙂 já úpřímně závidím samozřejmě 🙂🙂
@myjusiatko kdy ti vychází TP?
@kolmenka na 29.9. na náš svátek s manželom. :D
@myjusiatko já u prvního měla TP na manželovi narozeniny, bohužel syn se rozhodl ještě 10 dní čekat takže dárek se nekonal.
@kolmenka unavena som bola vcera taky. 🙂 Ked som ti vykladala tie karty, uz ma klatilo. :D
@myjusiatko Tak alespoň už znáš důvod. 😉
@kolmenka jeee, to musi byt zaujimava praca. Inak sme pres nadrazi v nuslich kupili byt, teda kupujeme. 🙂
@myjusiatko fakt tak to je fajn. Práce to je fajn jen v těhotenství jí nebudu moc dělat, protože se dělají noční a to bych nesměla.
@kolmenka Tak to se da vzdy nejak naplanovat smeny. Dyt uvidis, co ti reknou. Vyhodit t nemuzou jestli jsi na neurcito. 🙂
@myjusiatko Jo jsem na neurčito. Dělám tu už 3. rok.Spíš jsem zvědavá co mi nabídnou za jinou práci.Kolegyně říkala že když byla těhotná před 8 rokama ona tak jí řekli že má dělat uklízečku. Což znamená jezdit vlakem třeba na 3-5 stanic a tam vždy zamést, věřit, vynést koše a podobně. Podle mě je tohle pro těhotnou horší jak ta noční směna.
@kolmenka Tak to je teda strašne. A tie smeny nejsu proste planovat len na den?
@myjusiatko Bohužel ne. Děláme 2 noční, 2 denní a 3 dny volna takže by moje noční musely dělat kolegyně a já jejich denní takže bych měla 4 denní ( 12 hodin) a 3 dny volna. Ale jim by to úplně rozbouralo úplně ty 3 dny volna a na to samozřejmě ony nepřistoupí. A když by mě chtěli dát jinam než úklid tak nevím zda by se jim vyplatilo mě na 6 měsíců někde zaučovat.
@kolmenka No nejak to dopadne. 🙂
@myjusiatko jojo však oni mi něco najdou. Pochybuji že by mě jen tak nechali doma a platili mi tolik peněz.
@myjusiatko moc gratuluji a přeji ať je vše v nejlepším pořádku 🙂
@kolmenka jejda tak to je zajimava prace, no a myslis, ze bys nocni nezvladla??? jako myslim ze zacatku aspon....rozhodne lepsi nez s epak nekde tahat s kyblem a delat uklizecku ne? Já dělám v nemocnici na IP a děláme normáloně noční, denní i v těhu, samozřejmě pokud se holka cítí v pohodě.....🙂

@myjusiatko Gratuluji k //🙂