Čerstvě po OPU nebo ET/KET - duben, květen 2015
😵
Ahoj všem, kdo jako já podstoupily IVF. Pro mně bylo toto dubnové první. Jsem čerstvě po OPU. Jak jste ho snášely?
Musím říct, že u mně dobré. Narkozu já osobně miluju, tam problém není nikdy. Po probrání se, trochu tlaky dole, ale nic co by se nedalo vydržet. Horší to bylo potom doma v posteli, tam se bolest trochu rozjela, ale vydržela jsem bez prášku.
Dnes, tedy den po OPU jsem už v práci, ale jsem v kanclu, takže pohoda.
Zaráží mně ale, že si mám volat do laborky až druhý den od OPU, tedy zítra. Taky jste musely zpočátku čekat dva dny? Pak už se volá denně?

@kamino v praze je jich dost, nekde v holesovicich je dobry CAR ale to je pro mne daleko. preci jen ten pronatal je kousek a je to tam krasny. no uvidime, jak to bude pokracovat.
jeste dotaz na vas po OPU: nemela jste nektera krece do zaludku po OPU, spolecne s tema bolestma vajecniku? mne uz treti den od OPU neni dobre, ale ten zaludek mne trapi hodnea pritom nevim zda to muze mit souvislost. OHSS byl doktorem vcera vyloucen.
@kamino já byla v Pronatalu dva roky a teď jsem od ledna v Gynemu. Líbí se mi tu víc. Genet Letná byla moje první štace a jednoznačně nejhorší.
@supermarket1976 a gynem je kde?
@supermarket1976 uz vidim kde to je. Ale zdaji se mi dost drahy. V ramci ivf a iui si ale neplatis zvlast utz a tak ne??
@supermarket1976 jak je to tam s cenami? Srovnatelne jak Pronatal?
@lloupacek Podle mě trochu levnější, než Pronatal (ale může to být tím, že potřebuju jiné věci kolem nativů). Ultrazvuky a žádná vyšetření kolem si neplatím, úplně stejně jako v Pronatalu. Já chodím k panu Dr. Mrázkovy na Prahu 8, ale mají už více poboček. Rozdíl je např. v tom, že nativ dělají velice šetrně - v Pronatalu se mnou zacházeli, jako bych byla v narkoze.
@supermarket1976 aha díky.
no a ja uz mam transfer za sebou, detaily na moji zdi 🙂 preju nadherny tyden dámy
@lloupacek Hodně štěstí!
Mám dvě čárky!
@supermarket1976 gratuluji 🙂
@ea09 Děkuju! Jsem mírně mimo a velmi šťastná!
@supermarket1976 no perfektní!! Kolikaty den jsi od ET/KET?
@supermarket1976 krasna prace. Jaky den po et ? At vim
Zda mam
Jeste sance 🙂
@lloupacek Jsem dnes 14. den od transferu přenášeli čtyřdenní blastocystu... Tentokrát jsem vydržela netestovat až do doporuceneho data. A jsem celý den jak ve snach!
@supermarket1976 tak se nám pochlub fotečkou 😎 klobouk dolů, že jsi vydržela netestovat. Kolikáté ivf to u tebe bylo?
@supermarket1976 teeeeda, to je krásná kolej!!! A podle počtu IVF i opravdu velmi zasloužená!
@supermarket1976 teda ta je nadherna. Moc ti gratuluji. Po tom hororu si to zaslouzis na 10000%!!!
Uzivej si ten pocit.
@lloupacek moc vám děkuju, holky. Některé si to musíme prostě odpracovat... Samozřejmě ještě není vyhráno, ale vypadá to dobře 🙂. Držím vám všem palce, je moc hezký se takhle podporovat...
@supermarket1976 a ani jednou se to neposunulo aspoň k tomu pozitivnímu testu? Můžu se zeptat, kde je u vás problém?
@supermarket1976 ahojky moc gratuluji .Já jsem byla na ET 27.4 tak taky cekám co a jak a taky jsem si řekla že testovat nebudu drive.Měla jsi nějaké příznaky ? 😀
@ea09 Já po těch čtyřech transferech už na příznaky nevěřím. Absolutně na žádný... Bylo fajn to vydržet, ale chápu i opačný postup. Někdy se člověk potřebuje !připravit" na to, co ho asi čeká. Teď jsem se tu noc před testováním moc nevyspala 🙂, ale dohnala jsem to po něm...
@apolla Ale jo, třetí ze čtyř transferů dopadl polodobře. Ze dvou embryí se jedno uchytilo, ale přesto jsem měla masivní menstruaci. Pak našli toho chudáčka v děloze, ale přestal se vyvíjet, takže v 8. týdnu jsem musela na revizi. U nás příčina absolutně nezjištěna. Z medicínského hlediska nemáme žádný problém. Snad jen můj věk - 38 a to, že nereaguju na stimulaci téměř vůbec. proto z těch 8mi pokusů bylo 6 nativů.
Ahojky jsem od pondeli po ET a je to na hlavu to cekani. Beru utrous 2-2-2 vkladam.Vcera me zaclo pobolivat podbrisek a v krizi snad to neni spatne znameni. Nevydrzim a zkusim test uz v nedeli
@petapal tys mela velky stesti s tim pregnylem, ze to nakonec vyslo, tak to stesti bude urcite pokracovat i dal a na testu za 14 dni cary. :_) jen vydrz., snaž se zabavit se ... a utroš ma mraky priznaku jako bolest vajecniku, bricha, hlavy ... on je to takovej smejd, ale lepsi ho teda zavadet spodem, kdyz si ho zobeš orálně, tak způsobuje unavu a ospalost.
taky mám později utroš zavádět.

Já jsem čekala asi 2 týdny na první konzultaci ;) je to v Brně. Unica.