icon

Čerstvě po OPU nebo ET/KET - duben, květen 2015

lloupacek
21. dub 2015

😵
Ahoj všem, kdo jako já podstoupily IVF. Pro mně bylo toto dubnové první. Jsem čerstvě po OPU. Jak jste ho snášely?

Musím říct, že u mně dobré. Narkozu já osobně miluju, tam problém není nikdy. Po probrání se, trochu tlaky dole, ale nic co by se nedalo vydržet. Horší to bylo potom doma v posteli, tam se bolest trochu rozjela, ale vydržela jsem bez prášku.
Dnes, tedy den po OPU jsem už v práci, ale jsem v kanclu, takže pohoda.

Zaráží mně ale, že si mám volat do laborky až druhý den od OPU, tedy zítra. Taky jste musely zpočátku čekat dva dny? Pak už se volá denně?

Čerstvě po OPU nebo ET/KET - duben, květen 2015
Strana
z4
apolla
23. dub 2015

Já jsem čekala asi 2 týdny na první konzultaci ;) je to v Brně. Unica.

kamino
23. dub 2015

@apolla ja potrebuju Prahu..jdu zjistovat..

lloupacek
autor
23. dub 2015

@kamino v praze je jich dost, nekde v holesovicich je dobry CAR ale to je pro mne daleko. preci jen ten pronatal je kousek a je to tam krasny. no uvidime, jak to bude pokracovat.

jeste dotaz na vas po OPU: nemela jste nektera krece do zaludku po OPU, spolecne s tema bolestma vajecniku? mne uz treti den od OPU neni dobre, ale ten zaludek mne trapi hodnea pritom nevim zda to muze mit souvislost. OHSS byl doktorem vcera vyloucen.

apolla
23. dub 2015

@lloupacek já teda ne,bolel me podbřišek a vaječníky asi 2 dny a pak to začalo ustupovat.

supermarket1976
24. dub 2015

@kamino já byla v Pronatalu dva roky a teď jsem od ledna v Gynemu. Líbí se mi tu víc. Genet Letná byla moje první štace a jednoznačně nejhorší.

lloupacek
autor
24. dub 2015

@supermarket1976 a gynem je kde?

lloupacek
autor
24. dub 2015

@supermarket1976 uz vidim kde to je. Ale zdaji se mi dost drahy. V ramci ivf a iui si ale neplatis zvlast utz a tak ne??

kamino
24. dub 2015

@supermarket1976 jak je to tam s cenami? Srovnatelne jak Pronatal?

supermarket1976
27. dub 2015

@lloupacek Podle mě trochu levnější, než Pronatal (ale může to být tím, že potřebuju jiné věci kolem nativů). Ultrazvuky a žádná vyšetření kolem si neplatím, úplně stejně jako v Pronatalu. Já chodím k panu Dr. Mrázkovy na Prahu 8, ale mají už více poboček. Rozdíl je např. v tom, že nativ dělají velice šetrně - v Pronatalu se mnou zacházeli, jako bych byla v narkoze.

lloupacek
autor
27. dub 2015

@supermarket1976 aha díky.

lloupacek
autor
27. dub 2015

no a ja uz mam transfer za sebou, detaily na moji zdi 🙂 preju nadherny tyden dámy

supermarket1976
27. dub 2015

@lloupacek Hodně štěstí!

supermarket1976
3. kvě 2015

Mám dvě čárky!

ea09
3. kvě 2015

@supermarket1976 gratuluji 🙂

supermarket1976
3. kvě 2015

@ea09 Děkuju! Jsem mírně mimo a velmi šťastná!

apolla
3. kvě 2015

@supermarket1976 no perfektní!! Kolikaty den jsi od ET/KET?

lloupacek
autor
3. kvě 2015

@supermarket1976 krasna prace. Jaky den po et ? At vim
Zda mam
Jeste sance 🙂

supermarket1976
3. kvě 2015

@lloupacek Jsem dnes 14. den od transferu přenášeli čtyřdenní blastocystu... Tentokrát jsem vydržela netestovat až do doporuceneho data. A jsem celý den jak ve snach!

apolla
3. kvě 2015

@supermarket1976 tak se nám pochlub fotečkou 😎 klobouk dolů, že jsi vydržela netestovat. Kolikáté ivf to u tebe bylo?

supermarket1976
3. kvě 2015

Jsem už vytrvalostní běžec, 8. IVF a 4. transfer. Tahle chvíle chtěla odpracovat... 🙂

apolla
3. kvě 2015

@supermarket1976 teeeeda, to je krásná kolej!!! A podle počtu IVF i opravdu velmi zasloužená!

lloupacek
autor
3. kvě 2015

@supermarket1976 teda ta je nadherna. Moc ti gratuluji. Po tom hororu si to zaslouzis na 10000%!!!
Uzivej si ten pocit.

supermarket1976
3. kvě 2015

@lloupacek moc vám děkuju, holky. Některé si to musíme prostě odpracovat... Samozřejmě ještě není vyhráno, ale vypadá to dobře 🙂. Držím vám všem palce, je moc hezký se takhle podporovat...

apolla
3. kvě 2015

@supermarket1976 a ani jednou se to neposunulo aspoň k tomu pozitivnímu testu? Můžu se zeptat, kde je u vás problém?

ea09
4. kvě 2015

@supermarket1976 ahojky moc gratuluji .Já jsem byla na ET 27.4 tak taky cekám co a jak a taky jsem si řekla že testovat nebudu drive.Měla jsi nějaké příznaky ? 😀

supermarket1976
4. kvě 2015

@ea09 Já po těch čtyřech transferech už na příznaky nevěřím. Absolutně na žádný... Bylo fajn to vydržet, ale chápu i opačný postup. Někdy se člověk potřebuje !připravit" na to, co ho asi čeká. Teď jsem se tu noc před testováním moc nevyspala 🙂, ale dohnala jsem to po něm...

supermarket1976
4. kvě 2015

@apolla Ale jo, třetí ze čtyř transferů dopadl polodobře. Ze dvou embryí se jedno uchytilo, ale přesto jsem měla masivní menstruaci. Pak našli toho chudáčka v děloze, ale přestal se vyvíjet, takže v 8. týdnu jsem musela na revizi. U nás příčina absolutně nezjištěna. Z medicínského hlediska nemáme žádný problém. Snad jen můj věk - 38 a to, že nereaguju na stimulaci téměř vůbec. proto z těch 8mi pokusů bylo 6 nativů.

petapal
6. kvě 2015

Ahojky jsem od pondeli po ET a je to na hlavu to cekani. Beru utrous 2-2-2 vkladam.Vcera me zaclo pobolivat podbrisek a v krizi snad to neni spatne znameni. Nevydrzim a zkusim test uz v nedeli

lloupacek
autor
6. kvě 2015

@petapal tys mela velky stesti s tim pregnylem, ze to nakonec vyslo, tak to stesti bude urcite pokracovat i dal a na testu za 14 dni cary. :_) jen vydrz., snaž se zabavit se ... a utroš ma mraky priznaku jako bolest vajecniku, bricha, hlavy ... on je to takovej smejd, ale lepsi ho teda zavadet spodem, kdyz si ho zobeš orálně, tak způsobuje unavu a ospalost.

apolla
6. kvě 2015

taky mám později utroš zavádět.

Strana
z4