Chci vám ukázat krásu mateřské lásky 🙂
Ahojky holky, chtěla bych se s vámi podělit o zážitek...Byli jsme s rodinou v Gyoru v zoo. Chtěla bych dopředu říci, že nejsem příznivec kojení za každou cenu. Možná proto, že mám negativní zkušenosti s tím, že mě se rozkojit nepodařilo a po několika měsících stresu jsme skončili stejně na sunaru a jsme štastní....Ani se mi nelíbí kojení starších dětí, tak do dvou let maximálně...Ale k věci...V jednom z výběhů měli malé mládě šimpanze, takového ňuňánka...Jeho matka mu dávala normálně od sebe pít, mládě bylo spokojené a lítalo po výběhu. Toho využil jeho starší sourozenec, který se přilísal mamince k prsu a projevovali se tak vzájemné city...no nádhera..Takže uplně chápu, proč své děti kojíme tak dlouho...v tu chvíli mi nepřišlo nic přirozenějšího než tohle...Prostě jen jsem vám chtěla ukázat krásu mateřského lásky..🙂) 🙂 🙂

Jojo, krasne. Muj syn- naposledy kojen v lednu-se obcas ke mne prituli, nebo, kdyz se prevlekam, tak rika "mamika namika pitika" a hrabe do vystrihu....Si pamatujou, ti opicaci, ze mamka tam ma to dobry.... 😉

jsem z té fotky nadšená..🙂)