icon

Chození po císařském řezu: Je to bezpečné?

6. kvě 2023

Ahoj, už teď v každém patře stojím a funím, proto hledáme možnosti, být po císaři nějaký týden jinde, jenže tak trochu na samotě, tak nevím. Netuším, jak moc se to císařem zhorší, je to velká operace, ale hlavně jde o to, jestli to není i vzhledem ke stehům a jizvě nebezpečný. Díky moc za vaše zkušenosti, rady.

Strana
z2
nat
8. kvě 2023

Mám spousty kamarádek co měly císaře a nikdy žádná toto nerikala, jedná bydlí v 5 patře bez výtahu,po porodu poledni dcery měla 2 kluky a chodila do domu i ven i 4x denne,protože je vyzvedla že školy ráno tam s nimi chodila AV pohodě....

hafika
8. kvě 2023

Bydlím ve 4. patře bez výtahu, rodila jsem dvakrát CS a byla jsem normálně od propuštění z nemocnice 5. den po porodu doma. Děti jsem tedy ze začátku nenosila sama po schodech, nosil je manžel , ale jinak jsem po schodech normálně chodila a OK. S prvním dítětem ne denně, bylo to v zimě za mrazů, ale s dvojčaty skoro denně. Neměla jsem tedy nikdy problém schody vyjít ani na konci těhotenství.

marea2000
Odpověď byla odstraněná
mia_von_prag
11. kvě 2023

Nemusíš se nikam stěhovat, udělej si doma pohodlí s miminkem. Prvních 10 dní je citlivých, ale upřímně pomáhá jen to nějak rozchodit, rozhýbat se.
Po schodech ti může pomoct partner kdyby náhodou. Jinak většina žen funguje doma normálně.
Já jsem 3 tydny po cs začala chodiť ven s oběma detmi sama. Občas jsem musela utikat za synem, když šel na odrážedle.

Strana
z2