Ahoj nevíte náhodou někdo kde teď sehnat cibulky medvědího česneku nebo popř. medvědí česnek už vzrostlí??? Chci to zasadit na zahradu a semínka nechci. 😒
Poradí někdo?
@skolickaxoxo Vcera jsem ho videla v tescu mezi bylinkami v kvetinaci
Starkl, maj web. Tak jsem ho videla, my teda kupovali jiny veci, ale zkus se tam mrknout.
Já mám ze zahradnictví Chládek.
@nov777 děkuji moc, zrovna jsem objednala 🙂)
@skolickaxoxo Ahoj, ja uz ani nevim, co delam. Evidentne jsem objednala i ten medvedi cesnek. Vcera dosla objednavka a v tom mega baliku byl taky 😉 uz je zasazenej 😉 Tak at taky brzo dorazi.
@nov777 Dnes jsem objednávku zrušila. Potřebovala jsem ho do soboty, ale paní mi řekla, že do této soboty ho určitě nevyexpedují a že by možná přišel do té příští, ale že spíš ne...že prý na odeslání mají 14 dní(myslím).
Takže jsem začala hledat všude možně a narazila na jednu paní z Plzně na Bazoši a zítra si pro něj jedu..
Je to totiž dárek pro dědu k narozeninám, proto to tak chátá a nic jiného si nepřál 😉 😀
Teda deda je narocnej 😉
Ja shanim, ale zatim marne. Tady sem nasla alespon peknej web o tehlectej bylinke http://medvedicesnak.sk/
@skolickaxoxo Od někoho, kdo ho pěstuje, možná v zahradnictví a nebo se zkusit vydat pro něj do lesa.