icon

Čím odstranit zažranou špínu v kuchyni?

magdanaty
20. bře 2017

Ahoj holky, poradíte, čím odstranit zažranou několikaměsíční špínu v kuchyni? Nejedná se o mou kuchyň, tu si udržuji čistou🙂 Ale čeká mě úklid bytu po nájemníkovi, než budu pronajímat jinému a chci to tam dát trochu do kupy...poraďte klidně i nějaký agresivnější přípravek. Díky!

konidana
20. bře 2017

Cif ?

alemari
20. bře 2017

V Kik mají super odmašťovsče( za pár korun) je to asi sajrajt, ale právě stará špína jde super( mají ho i Lidly.

mlynkova85
20. bře 2017

Jj oranžový w5 z Lidlu a na vodní kámen fixinela prej je nejlepší bílá ale tu jsem u nás nesehnala tak jsem použila růžovou.

chocolady
20. bře 2017

Jedla soda + ocet. 🙂

aakkkaaa
20. bře 2017

Sanytol sprey pro kuchyň (odmašťovací) - to vyžere i super starou špínu a přitom to neponičí nábytek atd. 🙂 Je to dobré i na věci zašlé od kouře a mastnoty.

jani76
20. bře 2017

já používám Cilit Bang - fialovej 😀

nellilie
20. bře 2017

Teď isem někde četla, že na mastnotu v kuchyni je supr obyč olej že tím mastným se ta stará mastnota dobře odstraňuje ale nezkoušela jsem. Bylo to v nějakým videu a doporučovala to madam co uklízí profesionálně tak nevím... Jo a na blbý místa je supr elektrickej kartáček😀

sola11
22. bře 2017

Do sklenice dát slupky od pomeranče a citrónu, zalít octem. Nechat par dni a tim octem omyvat povrchy. Skvěle dezinfikuje.

guinea
22. bře 2017

@sola11 Jen doplním, ty šlupky od biopomeranče a biocitronu! Jinak si povrchy sice dezinfikuješ, ale současně potíráš vylouhovanými pesticidy a jinými chemickými postřiky...

guinea
22. bře 2017

@nellilie Je pravda, že zamaštěná digestoř se skvěle čistí ubrousky na dětský zadeček. Jak jsou napuštěné olejem nebo nějakým krémem, tak jsou trochu mastné a tu mastnotu to opravdu rozpouští...

sola11
22. bře 2017

@guinea Děkuji za doplnění. Samozrejme používáme jen bio slupky😉

carolisa
24. bře 2017

Určitě bych vyzkoušela kombinaci sole a octu a i citron hodně pomahá s tou solí 🙂