Čím odstranit zažranou špínu v kuchyni?
Ahoj holky, poradíte, čím odstranit zažranou několikaměsíční špínu v kuchyni? Nejedná se o mou kuchyň, tu si udržuji čistou🙂 Ale čeká mě úklid bytu po nájemníkovi, než budu pronajímat jinému a chci to tam dát trochu do kupy...poraďte klidně i nějaký agresivnější přípravek. Díky!
V Kik mají super odmašťovsče( za pár korun) je to asi sajrajt, ale právě stará špína jde super( mají ho i Lidly.
Jj oranžový w5 z Lidlu a na vodní kámen fixinela prej je nejlepší bílá ale tu jsem u nás nesehnala tak jsem použila růžovou.
Jedla soda + ocet. 🙂
Sanytol sprey pro kuchyň (odmašťovací) - to vyžere i super starou špínu a přitom to neponičí nábytek atd. 🙂 Je to dobré i na věci zašlé od kouře a mastnoty.
já používám Cilit Bang - fialovej 😀
Teď isem někde četla, že na mastnotu v kuchyni je supr obyč olej že tím mastným se ta stará mastnota dobře odstraňuje ale nezkoušela jsem. Bylo to v nějakým videu a doporučovala to madam co uklízí profesionálně tak nevím... Jo a na blbý místa je supr elektrickej kartáček😀
Do sklenice dát slupky od pomeranče a citrónu, zalít octem. Nechat par dni a tim octem omyvat povrchy. Skvěle dezinfikuje.
Určitě bych vyzkoušela kombinaci sole a octu a i citron hodně pomahá s tou solí 🙂

Cif ?