icon

Čím umýváte podlahy?

martinatrnkova
26. kvě 2012

Čím umýváte podlahy? mám sice výborný prostředek na mytí podlahy, ale teď pozoruju Jiříka, jak se plazí a přitom ji občas olizuje.

martinatrnkova
autor
26. kvě 2012

nikdo nic? asi je to blbá otázka, ale radši bych znala vaše zkušenosti

petja
26. kvě 2012

@martinatrnkova tak třeba jen octovou vodou,nebo já používám eurona cerny a tam se dává minimum,je to eko

petja
26. kvě 2012

@martinatrnkova a čím myješ teď?

martinatrnkova
autor
26. kvě 2012

@petja savo universal...na podlahy a povrchy, pěkně voní, ale nejsem si jistí, že je to to pravé "na olizování"

petja
26. kvě 2012

@martinatrnkova no,tož savo bych asi teď vyřadila

martinatrnkova
autor
26. kvě 2012

@petja teď mě to psala segra taky..prej použivala vodu s troškou jaru nebo octu. Problém je v tom, že máme kocoura a ten nosí bordýlek z venku..ale ten ocet by to mohl zmáknout, co myslíš?

petja
26. kvě 2012

@martinatrnkova jo,však určo nechchceš mít doma skleníkový dítě,přeci jen ten bordel co tahá kot je asi ´´přirozenější´´ než to savo. tak ocet je super,pak určo by se něco eko najít dalo,hodně se na to dá narazit v DM drogeriích 😉

martinatrnkova
autor
26. kvě 2012

@petja no to v žádným případě nechci a taky se o to nesnažím. Jak půjdu do DM mrknu co mají. Díky za rady

petja
26. kvě 2012

@martinatrnkova a vůni můžeš dodat přidáním aroma olejíku,já používám podle nálady a potřeby mandarinku,citron,levanduli,tea tree a eukalypt,ty poslední dva mají antibakterial účinky,takže když se u nás začíná motat nějaká viroza,dádám tyto do aroma lampy 😉

martinatrnkova
autor
26. kvě 2012

@petja dobrej nápad. Vyzkouším. Dík

slundo
28. kvě 2012

Nevím jak moc je to škodlivé, pokud to neolizuje bezprostředně po vytření.... Ale octová voda je zaručený recept. Ocet zničí bakterie a krásně myje. 🙂

stavba
28. kvě 2012

my jsme také začli používat vodu a ocet. Máš aspoň jistotu, že na podlaze nezůstanou žádné chemikálie, které by dítě mohlo olíznout. 😉