Čistá voda. Proč mám z pití problémy a co byste poradili?

nock
23. lis 2023

Dobry den, má problém. Když piji čistou vodu z kohoutku (u baleně jsem nezloušela) tak po cca 2 dnech pití jen čisté vody mě bolí břicho a mám střevní potíže. U každé vody z kohoutku. Když piju šťávu s vodou kterou piju pořad ale někdy šťáva dojde tak žádné potíže nemám. Prosila bych o radu proč to tak muže být a jak bych si mohla zkusit zvyknout na vodu? Mít střevní potíže není nic příjemného proto se samotné vodě raději vyhýbám ale někdy bych s tím měla začít něco dělat. A po čisté vodě mám i větší žízeň a větší sucho v puse.

nock
autor
23. lis 2023

Voda s cukrem nebo čímkoliv jiným mi nevadí

gdpr
23. lis 2023

Môže to byť kľudne vodou mňa z vody u svokrovcov doslova napína a nedokážem ju vypiť, tak isto raz na hoteli tiež mi nebolo dobre z nej našťastie u nás doma aj v práci je to v pohode... Určite stojí zato vyskúšať nejakú balenú vodu alebo jemne perlivú čistú minerálku. A samozrejme telo si musí nato zvyknúť kľudne na zaciatku začať s pohárom vody každé ráno a postupne pridávať vodu a uberať sladené nápoje.

konidana
23. lis 2023

@nock mi zas vadi jakakoli studena voda (i v pokojove teplote) zejmena pres zimu. Boli mi po ni bricho. Musim mit caj, hlavne rano teply. Pak pres den klidne i studeny, nebo i vodu, ale to jen kdyz mam fakt zizen po nejakym fyzickym.vykonu. v lete mi nevadi jakokali voda odkudkoli. Ani ze studanek ani z potoku apod.

A zkousela si misto oslazeni vodu treba osolit? To take muze pomoct. Jestli tvuj zaludek cistpu vodu nepobira, tak nevim co se s tim da delat, krom toho, ze ji proste nebudes pit. Nebo zkus balenou, nebo jeste lepe treba mineralky. Jsou i neperlive.

konidana
23. lis 2023

@gdpr to je dobry napad. Zacit na stave nebo mineralkach a postupne vic a vic redit kohoutkovou vodou a ubirat stavu az po minimalni mnozstvi par kapek.