Co dělat, aby bylo maso měkké?

Holky poradte vzdy kdyz pecu maso tak to je jak zvejkacka podlejvam to prikrejvam a prd platny :-| ]-(
beruska2x
9. dub 2009
nez ho das pect do trouby tak ho v pekaci klidne, opec na plotynce zprudka, zatahne se, nepusti stavu a zustane stavnate 😉 , pect prikryte a nepouzivat horkovzdusnou troubu, ten vzduch neskutecne vysusuje.. 😃
jeudiautor
9. dub 2009
no jo a kdyz jinou troubu nemam :-|
beruska2x
9. dub 2009
tak zatahnout navrchu a pect prikryte, neda se to vypnout ? me da..
jeudiautor
10. dub 2009
da se vypnout svrsek nebo spodek tak ja to zkusim..vcera jsem totiz delala hov ezi peceni a bylo to jak zvejkacka ]-(
beruska2x
10. dub 2009
fakt to pred peceni opec to maso, zustane stava v nem 😉
soanpe
15. dub 2009
Ahoj
přidám se, já dělám maso na horkovzdušný, ale max na 150°C a spíš pomalu a dlouho
a když chci rychlou vepřovou pečeni,tak do papiňáku na 30minut a je to žůžo měkký.Trochu česneku, cibuli, kmin trochu soli,podlít a šup do papiňáku. ni tchýně neodhalila můj trik 😃
Jo a svíčkovou dělám taky tak. Ani ji nenakládám,protože ty chutě se v tom pap.líp uvolní a projdou o masa 😉
danae
28. dub 2009
Peč ho přikryté na poměrně málo (150) a dlooooouho 🙂

Začni psát odpověď...

Odešli