• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Co dělat, aby bylo maso měkké?

28. dubna 2009 
holky poradte vzdy kdyz pecu maso tak to je jak zvejkacka podlejvam to prikrejvam a prd platny :unamused: :angry:
9. dub 2009 v 15:13  • Odpověz  •  To se mi líbí
nez ho das pect do trouby tak ho v pekaci klidne, opec na plotynce zprudka, zatahne se, nepusti stavu a zustane stavnate :wink: , pect prikryte a nepouzivat horkovzdusnou troubu, ten vzduch neskutecne vysusuje.. :grinning:
9. dub 2009 v 16:43  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
no jo a kdyz jinou troubu nemam :unamused:
9. dub 2009 ve 21:41  • Odpověz  •  To se mi líbí
tak zatahnout navrchu a pect prikryte, neda se to vypnout ? me da..
9. dub 2009 ve 21:46  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
da se vypnout svrsek nebo spodek tak ja to zkusim..vcera jsem totiz delala hov ezi peceni a bylo to jak zvejkacka :angry:
10. dub 2009 v 08:09  • Odpověz  •  To se mi líbí
fakt to pred peceni opec to maso, zustane stava v nem :wink:
10. dub 2009 v 08:25  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj
přidám se, já dělám maso na horkovzdušný, ale max na 150°C a spíš pomalu a dlouho
a když chci rychlou vepřovou pečeni,tak do papiňáku na 30minut a je to žůžo měkký.Trochu česneku, cibuli, kmin trochu soli,podlít a šup do papiňáku. ni tchýně neodhalila můj trik :grinning:
Jo a svíčkovou dělám taky tak. Ani ji nenakládám,protože ty chutě se v tom pap.líp uvolní a projdou o masa :wink:
15. dub 2009 ve 20:22  • Odpověz  •  To se mi líbí
Peč ho přikryté na poměrně málo (150) a dlooooouho :slight_smile:
28. dub 2009 v 09:13  • Odpověz  •  To se mi líbí
Tvůj příspěvek