Co dělat, když nechtěně kliknete na podezřelou SMS?
Přišla mi takhle SMS a já jsem na to blbec najela, tak mě vyjela stránka o nějakém vyhledávání balíčku. No a já zase klikla a objevilo se mi balíček a že clo bude stát 50 Kč. To už jsem to rychle vypínala, mám se teď bát, že jsem si pěkně zavařila?

@nikoulinka já si z Ali nic neobjednala, ale právě čekám na balíček tak jsem si myslela, že to bude ono
Taky mi to dnes prislo. Doklikala jsem se tam, kam ty a dal neresila. Myslim, ze budou chtit nachytat lidi, aby jim ve velkem platili tech 50,-Kc.
@martulka6188 No mě to vylekalo, protože jsem si hned představila, jak mi někdo vysaje účet a podobně. Ale tak snad to tedy bude dobré, peníze jsem žádné neposílala tak budu doufat.
@janinaklinku taky mi dnes přišla SMS že můj balík z UK byl zabaven celnikama a přitom vubec nic necekam
Pokud jsi nikde nic nevyplnila, tak buď v klidu 😉
https://www.idnes.cz/technet/internet/podvodnic...
Tady se o tom píše, je to podvod, ale pokud jsi skutečně nic nikam nevyplnila, je to spíš v pohodě.

Dneska mi taky došlo. Dávala jsem na místní FB a ve velkém holky psaly, že jim taky dneska tato smska cvakla. Údajně by to měl být podvod. Jedná paní akorát psala, že takové SMS chodí, když si objednava z Ali. Já si však neobjednavala ani tam. Takže spíše nějaké kdo ví co.