Co mám dělat, kdyby byla přítelkyně těhotná a nechtěla by se dítěte vzdát?
Ahoj všichni. Chodím s přítelkyni (17) a sex jsme ještě neměli. Mám ale zvláštní otázku. Je mi 16 a udělala mě maximálně 1.. mám ale strach. Je na mě až tak závislá ze si pomalu moje kapicky lásky zavádí do své vagíny... já s tím ale nesouhlasím a připadá mi ze si mě chce upoutat těhotenstvím... což já si vůbec nemohu dovolit. Co mám dělat? Co kdyby byla těhotná a nechtěla by se dítěte vzdát? Budu muset něco platit jako nezletilé dítě? Vůbec nevím co mám dělat pomozte mi prosím.
@maaaadlaaaaa nechápu teď :(
Utáhni si kohoutek, ať zbytečně nekape a přítelkyně nemá co sbírat. 😀...Ale musím uznat, že tvůj pravopis se nepatrně zlepšuje trolle. 👏
@michaela666 rád bych byl troll kdyby tohle nebyla realita...
Deti, deti... Kdy dostanete rozum.
@bobik121 Pokud je to realita, tak ani kondom nepomůže, ta je schopná si tam vylít celý obsah a dělat stojky 😅. Hodně štěstí.
@sudylichozrout Řeknete to ji ne mě... přijde vám normální si z partnerových boxerek otirat na prsty kapicky lásky a pak si je strkat tam???
@maaaadlaaaaa děkuji😔
@bobik121 Mne neprijde normalni hodne veci...
@maaaadlaaaaa a alimenty bych platil i když mi není 18. Vždyť jsem sní ani sex neměl a přeci zjistilo by se to kdyby byla pořad panna
😆🙏👍🤣🤣🤣🤣🤣😅 Třeba to soud vezme jako neposkrvněné početí, v tom případě se alimenty neplatí. Po duchu svatém je taky nikdo nepožadoval a péče padla na chudáka Josefa.
@maaaadlaaaaa 😆😆😆👍😂
Jít si vyřídit papíry na hlavu

Z "kapiček lásky" z tvých boxerek neotěhotněla, a to ani pokud tím myslíš sperma, takže alimenty nebudou, pokud s ní nebudeš mít sex, což bys, vzhledem k tomu, jako ní mluvíš, asi fakt mít neměl...
Buď si rozumnej kluk nebo pitomej.Jestli chceš s takovou holkou bejt tak je to nesmysl.To není normální.Mel by si si o tom promluvit s rodiči,bejt ty můj kluk okamžitě řeknu že se sni máš rozejít a nebo by si my ji přivedl do.u a já bych ji to hned vysvětlila jak se to má.Takovyhle holky se ženou do neštěstí a ty to samé.Vis jaký by to bylo pro tvoje rodiče šok.Takze okamžitě rozejít co to jen rychle jde jestli se nechce a dostat do pruseru.
Nechápeš jako vždy. Už s těma trollima diskuze má jsi otravná /ny. Jo nuda, to je sviňa, je vidět že nevíš do čeho vrtnout.
Tak zarid at nic nekape nebo se s ní rozejdi a je klid ne?
@sudylichozrout az skonci distancni vyuka

@bobik121 Máme tu pokračování s pulcema? 🍿🍺