Co myslíte, že se stalo s Kate?

17. bře 2024

Ahoj vsem, ktere nemuzou spat!
Byla Kate opravdu na operaci bricha? Ktery organ ji byl operovan?

Ja si trochu zakonspiruji: byla na operaci mozku pro nezhoubny nador. A az se ukaze na verejnosti, bude mit verohodnou paruku.

Jinak, kdyby to opravdu bylo bricho, tak tipuji celkove odstraneni delohy.

Jasne, co je mi po tom, je to jen jeji vec 😉 Kdo ma vsak zajem se o tom pobavit, budu rada za vase postrehy a teorie 😀

PS: Jeste by me zajimalo, jak se podarilo, aby personal nemocnice nic nevyzvanil? Vzdyt tam pracuje tolik lidi, kteri se o toho pacienta stara. Jak se to udela, aby si opravdu zajistili prisnou mlcenlivost? Mate nekdo zkusenost?

sorboni30
17. bře 2024

Taky mě napadlo něco horšího.. ale kdoví kde bude pravda

luciesofiealex
17. bře 2024

A já si myslím že bulvár akorát vše zveličuje,tedy doufám a Kate je snad v pořádku a nebo to není tak vážné... Ovšem pravdu se my nedozvíme,pokud nebudou chtít.Což je v pořádku,pořád je to jejich soukromí...

luciesofiealex
17. bře 2024

Jinak co se personálu týče,myslím si že si nedovolí žvanit, hlavně když jde o královskou rodinu... Napadlo mě že podepisují smlouvu o mlčenlivosti...

mimco
17. bře 2024

Hele taky si myslím, že to by nějaký průser, řekni mi, s čím jsi dneska 14 dní v nemocnici🤔

luciejonsztova
18. bře 2024

@luciesofiealex Mlčenlivost podepisuje každý zdravotník, troufnout by si to neměl u nikoho no name, natož u Kate. 👍🏼
Jinak, taky si myslím, že je to něco vážnějšího, nejspíš něco co je vidět, když se neukazuje, možná chemoterapie? Zrovna včera jsem ale přemýšlela, že se jim divím, že nevydají nějaký konkrétnější ofiko vyjádření. Těch teorií začíná být čím dál víc, do toho se přidala nějaká nevěra ze strany Williama, jak nic moc, hlavně pro obyvatele Britanie. 🤔

ada22
18. bře 2024

Taky si myslím že mohlo jít o odstranění dělohy. Zaprvé je to hodně soukromá záležitost co nechceš sdílet s celým světem. A ta rekonvalescence je tam dlouhá. Nebo nějaké žaludeční problémy, které ji vygradovaly na základě tlaku, který je na ni vyvíjen. Takže tou delší izolaci ji chtěli dát čas na zklidnění. Celkem blbě se to sešlo s ohlášením rakoviny Karla III.

1pomnenka
18. bře 2024

Může mít crohnovu chorobu a bylo nutné udělat dočasnou stomii, než se střeva zahojí. Může být v jiném stavu a už nechce s lidmi sdílet to, jak je jí zase zle, tak to oznámí co nejpozději to půjde. Nebo má plastiku obličeje a čeká, až se zahojí jizvy, pak se teprve ukáže na veřejnosti. To by ale nesedělo to, že po 14 dnech v nemocnici, se o ni musí starat 2 lidé.

gdpr
18. bře 2024

V januári napísali, že sa vráti po veľkej noci. Veľká noc ešte nebola. 🤷🏻‍♀️ Každopádne neverím na rôzne konšpiračné teórie ohľadom toho aj keď je členkou kráľovskej rodiny a ak náhodou majú aj nejaké problémy vo vzťahu zaslúžia si kúsok súkromia. A teória ohľadom toho, že to ako sa po operácii neukázala tak ako po pôrodoch a preto s ňou niečo je je uplne smiešna sama viem, že keď aj ja sa cítim blbo tak posledné, čo by som chcela je sa ukazovať pred novinármi. 🤦🏼‍♀️ Jej operáciu nikto nešpecifikoval ak bola napríklad na operácii žlčníka tak z vlastných skúseností viem, že 2tyzdne v nemocnici je možné byť + aj tá rekonvalescencia je primeraná. Ľudia v tomto fakt zabúdajú, že aj kráľovská rodina sú len ľudia a zaslúžia si súkromie. Inak 90% konspiracii je od Američanov nie od Britov, to tiez hovorí samé za seba.

jane46
18. bře 2024

@1pomnenka Doufam, ze to ta plastika neni... Verim, ze si vzala priklad z kralovny a bude starnout prirozene, s eleganci sobe vlastni. Plus v dnesni dobe a s moznostmi ktere ma... bude vypadat luxusne porad i bez plastik, nebude to uz "babicka".

Za me je nestastne, ze nic nereknou... Lide by je za uprimnost milovali jeste vic a jako kral... osveta od takovych lidi je dulezita.
Jeste zverejni divnou fotku a lidi se muzou pominout v konspiracich 🤦🏻

la_amanita
18. bře 2024
jajulin
18. bře 2024

Přijde mi hrozné, že se všichni snaží hledat "pravdu", v bulvárech jedna konspirace za druhou. Od začátku bylo jasně psané, že do Velikonoc bude v rekonvalescenci, takže vše podle plánu, ne? Jinak mě jako první napadlo odstranění dělohy. Tam je rekonvalescence opravdu dlouhá.

berynka
18. bře 2024

Tezko rict,pravda se driv,nebo později ukaze 🤔.Jen “recnicka otázka”,jestli v tuto chvili William pochopí,co měl Harrymu vadilo a proc udělali s Meghan rozhodnuti,které udělali 🤨?

hanka_12345
18. bře 2024

@mimco tak treba ja a vevodkyne je trochuu rozdil...jasne ze ji nevykopnou 3.den

autor
18. bře 2024

@berynka nerozumim otazce...🧐 Zkus to napsat jeste jednou, prosim 😀

Ony se ty konspirace zacinaly rozjizdet po te fotce z AI - teda, aspon to tak pusobi. Kate se sama ozvala a prala ke dni matek.
Jasne, muze byt ok, jen chce po rekonvalescenci klid. Coz chapu. Ale protoze ji vsichni mame radi, tak nas to prirozene zajima ☺️

Jinak znam prave dost lidi pracujicich v nemocnici a casto se dozvidam vselijake drby, kdo ze slavnych u nich lezel a s cim 😅 Mlcenlivost je dana zakonem v popisu povolani... ale stejne i tak se toho clovek dost dozvi. Proto me zajima, zda se treba jeste, kdyz je to joo, hodne utajovane, tak jestli zdravotnici nepodepisuji jeste nejaky zvlast konkretni dokument...

patypresdevaty
18. bře 2024

Britové nejsou Češi a závazek mlčenlivosti a ucta ke královské rodině má pro mě velkou váhu, si myslím.
Celkově je to jiná mentalita, platí tam Common Law a mnohem více dbají na nepsana pravidla, normální lidskou slušnost, ohleduplnost atd

autor
18. bře 2024

@patypresdevaty to je pravda, ze spousta Cechu cti "Pravidla jsou od toho, aby se porusovala." 🙄😅

berynka
18. bře 2024

William se svym chováním hodne vymezil vůči svému bratrovi.Možná to chápal jako (opětovné) ohrožení monarchie i sebe samotného jako budoucího následníka trůnu 🫅🏼… odtržení Harryho s Meghan.
Neměl tak tvrdou osobní zkušenost s médii a zakulisim v paláci.Ted ale v souvislosti s Kate to zaziva,tak jestli treba najde větší pochopení toho,o co Harrymu slo a vadilo.

ahyt
18. bře 2024

@jajulin po 3 tydnech po hysterectomii s oboustrannou adnexotomii a soucasne appendectomii klasicky, ne laparoskopicky jsem sla zcela v poradku do prace.Jako prakticka Dr vcetne navstev v bytech pacientu.Takze to absolutne neni nijak velky zakrok.Operaci jsem mela ve stredu a v sobotu jsem sla domu.Samozrejme u sledovane osoby je vse zdlouhavejsi.

ladyhacek
19. bře 2024

tak fajn přidám moje konspirační teorie, ale především je to jejich věc, že?
Je také možné, že byla na transplantaci - to by i odpovídalo tomu, že šla na plánovaný zákrok ale musela rušit akce, proč si je tedy plánovala? Rekovalescence bývá dlouhá > jestli si orgán tělo příjme, pak určitě nesmí přijít do styku s viry ...

jane46
19. bře 2024

@ladyhacek No ale "zamavat z gauce" a hodit to online mohla. Tohle bude neco, co jde videt a ne strach z viru 🤔

alianan
19. bře 2024

Většinou bulvár moc nesleduji, ale tady jsem také zvědavá.
Je to divné a napínavé, jediná fotka je upravená, teď je nějaká nová z dálky focená.
Ta ženská rodila v přímém přenosu, celý svět s napětím čekal až vytlačí dítě, já bych asi neporodila, nechtěla jsem aby to věděla i nejbližší rodina.
Takže asi uplně stydlivá nebude, věřím, že třeba přišla o dělohu, ale bude za tím ještě něco více.

darkwitch
21. bře 2024

Na jednu stranu to divné je, ale na začátku řekli, ukáže se o Velikonocích, nic víc vám k tomu zatím neřekneme, tak by to lidi tak mohli brát a nestourat v tom pořád.
Jinak jestli byla fotka upravená, no už fotky ze školky jsou retušované, každý puberťák používá filtry...

1pomnenka
22. bře 2024

@moudivlacek A je to venku, podstupuje chemoterapie.

luciesofiealex
22. bře 2024

Tak hlavně ať se uzdraví a snad ji už dají pokoj...