Co si myslíte o lidech, kteří se s vámi dají do řeči v restauraci?
O víkendu jsem se sešla s kamarádkou v pizzerii. Neviděly jsme se skoro 2 měsíce, těšila jsem se, že si popovídáme a trochu si odpočineme od dětí. U vedlejšího stolu ale seděla mladá paní v našem věku a začala se s námi bavit. Nebylo to dlouho, asi jen 15 minut, protože už měla dojedené a odcházela. Byla úplně v pohodě, milá, ale překvapil mě rozdíl názorů mezi mnou a kamarádkou. Kamarádka z toho byla nadšená, jak má ráda, když se s ní někdo dá do řeči apod. Já s tím byla v pohodě, ale trochu mě to i obtěžovalo. Těšila jsem se, že si popovídám s kamarádkou, a neměla jsem úplně náladu na úplně cizí paní, kterou už v životě neuvidím. Co si o tom myslíte? Máte rádi, když se s vámi někdo takhle dá do řeči, nebo vás to spíš obtěžuje?
Není to jedno? Každý to má jinak. Mně by to vyhovovalo, manžel by byl naštvaný. Na co ti bude názor ostatních.
@anonym_5bde81 Modrý koník je diskusní fórum, tak se ptám na otázku do diskuze.
Mně se to stává hlavně u starších osamělých lidí - v obchodě, čekárně, na zastávce a podobně.
Jsem prodavačka a k tomu extrovert, takže hovor s cizími lidmi mi nikterak nevadí. Kolikrát si s nimi popovídám lépe, než se svým chlapem. Ale pokud je někdo spíše introvert, tak mu to může vadit a chápu to. Můj muž se nerad baví s cizími lidmi, pokud nemusí.
já mám lidi ráda a běžně mi tohle úplně nevadí, ale když bych šla s kámoškou na pokec a dlouho jsme se neviděly, tak u toho nikoho dalšího nepotřebuju.. kolikrát si nestihneme říct všechno mezi sebou natož ještě s cizím člověkem 😀
Když je to na 15 minut, tak bych to neřešila… půl hodina plus, to už bych se slušně ozvala. Také se mi to stává u starších lidí, i když jsem introvert, tak je nechám se vypovídat, musí to pro ně být těžké, obzvlášt, když třeba přišli o celoživotního partnera. Takže prostě bych byla schovívavá, nikdy nevíte, co pstatní prožívají, ale vocaď pocaď. :D
No, já bych asi koukala jak puk. Tohle se mi nikdy nestalo a doufám, že nestane 😅

Není to jedno? Každý to má jinak. Mně by to vyhovovalo, manžel by byl naštvaný. Na co ti bude názor ostatních.