Co už je pro vás nevěra?
Zajímal by mě váš názor na to, co už je nevěra? Je to držení se za ruku, pusa, polibek
nebo až sexík? Hmmmm, babo raď :-S
nebo až sexík? Hmmmm, babo raď :-S

•
27. dub 2009Asi všechno 😃 Od držení se za ruku je kousek k puse,pak k polibku a nakonec z toho všeho bude ten sexík.
0
Tak já souhlasím se skuli 😉 By se mi moc nelíbilo,kdybych potkala chlapa,jak se drží za ruku s jinou 8-( 😃
no, já musím souhlasit se vším jen u té myšlenky ani ne, ono taky záleží na tom jak s takovou myšlenkou naložíte dál jestli ji rozvedete nebo utnete, ale řekla bych, že nevěra je až když se myšlenka začne uskutečňovat ať držením se za ruce, pokukování, atd. ....
upřímě mi nedělá ani moc dobře, když zjistím, že se můj muž poohlédne po jiné jako že "je to kus" samo, že to dělá abych si toho nevšimla, ale toleruji to páč já se taky ráda kouknu na pěknýho chlapa, že 😃
upřímě mi nedělá ani moc dobře, když zjistím, že se můj muž poohlédne po jiné jako že "je to kus" samo, že to dělá abych si toho nevšimla, ale toleruji to páč já se taky ráda kouknu na pěknýho chlapa, že 😃
No podle me je nevera vsechno,u ceho clovek citi,ze by to nemel,zd by se to tomu druhymu nelibilo.Zkratka to,u ceho ma spatny svedomi... Na druhou stranu pokud clovek ulitne (i k tomu sexu) ale miluje svou rodinu,bylo to bez citu,jednorazovy - pak to dle me neni neprekonatelny problem.Myslim,ze tohle se stat muze.Nam i jim.
Začni psát odpověď...

Odešli