Co všechno se dá najít u popelnice. Taky nacházíte?
Já teda k popelnicím odkládám třeba oblečení, vyprané a v igelitkách. A stejně tak tam občas něco seberu, kolikrát tam lidi dají třeba knížky. Vadí vám to neb taky občas domů něco přinesete? Já teda musím nenápadně, mého muže z toho vomejvá 😀
draga,
já jsem obezřetná.po tom, co jsem v Tescu v přebalovací místnosti narazila na souložící pár 😅 ani nechci pomyslet, co všechno kontaminovali 😀
já netvrdila, že se kua hrabu v popelnici, když už si něco vezmu, tak položené někde U popelnice!!!!
nosit s sebou desinf.gel už opravdu spadá do obsese, to není normální! Za chvíli budete nosit respirátory, abyste nechytly venku rýmu! Viry se umejt moc nedaj 😀 leda Savem 😀
essi to nedaj ani savem věř mi 😝
a ty když něco co leží u popelnice dotáhneš dom si neumeješ ruce????fuj 😝
Lucenku jasně že si umeju ruce! I tu věc umeju, teda knížky těžko 🙂 nejsem prase ale ani nejsem hygienickej psychopat!
desinfekcni gely obsese nejsou, myti rukou to nenahradi, ale je spusta situaci,kdy si clovek ruce umyt nemuze a nez neco jist spinavyma rukama, to mam radsi v kabelce gel.
Ja nikdy u popelnic zadny poklad nenasla, tady se to jaksi nevede, ale spis vynasim, nez sbiram 😀 , ne proto, ze by mi to bylo proti srsti, ale spis proto, ze mam dost vyhraneny vkus a tezko najdu neco, co se mi libi 😀
esssi
já ti neříkám, abys nosila s sebou dezinfekční gel. každý máme jiné návyky a nároky na hygienu 😎
jak jsem psala výše, ruce, vlasy,zuby, boty a pipina musí být čisté za každých okolností 😀
i když ne všichni se tím řídí 😝
My jsme taky jední z těch co dávají k popelnicím.
Ale máme tu jednu matku s dcerou,co čekají za rohem a šupky,dupky na to 😀
Dají se tam fakt najít pěkné věci.
Ale ,ksyž vidím ty dvě,tak to jsou prasata 😝 Dcera dožahne to co zbylo v nějaké PET láhvi,oblečení na sebe dávají hned 😝 😀
Jednou jsem tam nesla pokaděnou Kubíčkovu plínku v igelitce,jen jsem zašla za roh ,už tam dcera byla,to bylo překvapení,když to rozbalila 😀
😀 😀 😀 Tohle je dobrý 😀 😀 😀
našla jsem jednou u popelnice úplně nové baleríny,ještě zabalené v krabici,vzala jsem je,ale nesouhlasila velikost.Až později mě napadlo jestli boty nebyly kradené 😅 😕 🙄
Jinak v koši jsem se musela přehrábavat nespočetně krát,i když mi to bylo proti srsti,ale Kika vždy něco ukořistila a uháněla to vyhodit 😝
A dá se ta dezinfekce sehnat i ve spreji?Teda,ty nákupní košíky a v nich posazená mimča mě odstrašují 🤐 🙄 😕
dvoji, ve spreji jsem to nikde nevidela (ale nevim, jak u vas), ve forme gelu je to dobre, sice to schne rychle, ale ne tak rychle, aby se s tim nedalo jeste neco pretrit 😉
tak já patřím mezi prasata🙂) teda do popelnice nelezu, to ne.-)) ale zase bacha s tou dezinfekcí, já mám ráda čisté ruce od malinka a máma mi je na mojí žádost pořád šudlala a to ne dezinfekcí, ale prostě pořád umejvala a výsledek? Vyrážka na rukách, prostě je tam nějakej ochranej film, kterým tímhle šudláním a dezinfikováním ničítě a kůže je pak háklivá, tak pozor na to🙂 Takže já verču moc nešudlám, vzhledem k mojí zkušenosti. A nějakej bacil a tak musí taky dostat do těla, aby měla protilátky🙂)))) jasně že žloutenku potkat nechci🙂))
tic-díky a nelepí to potom? 😖 😕
sheherezada-tak ruce bych nešmudlala,ale ty madla u košíků najust ano 😀
pamatuju se,že když jsem dělala autoškolu,tak učitel něčím postříkal volant,pak i moje ruce a šíleně to pálilo 😅 😠
Omlouvám se k odbočení od tématu 😅
dvoji, nelepi, ani moc nevysusi 😉
patlat to na ruce co pet minut je blbost, ale jak uz jsem psala, kdyz ma neco clovek dat do pusy nebo neco spinaveho chytal a nemuze si hned umyt ruce, tak je to jedinecne 😉
V DM mají desinfekční ubrousky,je tam sice že použití na otřrení prkýnka od WC,lednička....,ale určo se tím dají ošudlat ruky i madla vozíku 😉
Je to na mnoho bakterii(salmonela,listerie...)
z ubrousku mi pripadne, ze je zbytecne mnoho odpadu, takze to neni tak ekologicke
tic-leda,ho pak použít ještě na něco jinýho.Třeba když tě přepadne potřeba,uplatníš ho dvojnásobně.A tím se to anuluje
já to tak beru...jsem si dokonce vzpomněla na jednu historku...kdysi.. to jsem ještě byla mladá 😀 jsem se u popelnice zamilovala...teda jako jiskra tam přeskočila...byl to bezdomovec ale mladej a měl hrozně moc krásný oči...domů jsme si ho ale naštěstí nedotáhla...to bych tady asi byla za raritu 😀 😎
hm desinfekci na ruce jsem použila jednou v životě, když jsem šla na jipku za nedonošencem v inkuboši! Svět se nedá celej vydesinfikovat aby se o něj nikdo neumazal!!!

Soanpe, docela tě chápu, jen si nejsem jistá, jak budeš všechno desinfikovat a otírat, až ti malá začne běhat a sama na všechno sahat...jsem si skoro jistá, že budeš muset trošku slevit 😉 Jinak se z toho zblázníš 😉 😉 😉