Co znamenal můj divný sen? Hledám odpovědi od vás.
Ahojte mala som strašne divný sen. Pokiaľ by ste mi vedeli niekto povedať čo znamenal budem rada 🤣 piste mi ak sa v tom vyznáte..
Podvědomá touha po jiném muži? Pokud existuje nějaký současný? A nebo touha prožít něco jiného, nového?
@pa_tri_ci_a_1234 Ten první sen má z mého pohledu dvě záplety. Znásilnění a tvůj vztah k tvojí matce, ta její ignorace. Jaký máte spolu vztah?
V reálnom živote veľmi dobrý, sme si naozaj blízke
Taky to na mě působí spíš jako ignorace matky, nemusí to vlastně ani byt s ni spojeny, muže jít jen o ten pocit samotnej, kterej se snažil si mozek nějak zapracovat do příběhu co mu dal smysl (ve směru co zná, co jste viděla, četla, slyšela atd, proste nějaká rádoby logická linka) . Tohle je hrozně těžký, hlava pracuje a v podstatě nemusí jít vůbec o nic, mohla jste se cítit naprd, mavla jste nad tím rukou a bylo hotovo. Většinou jsou lepší na klíčování v tomhle směru symbolický sny.
Jestli tě to zajímá, můžeš zkusit přednášku o snech na youtube od Pjera la cheze. Je vystudovaný klinický psycholog, dělá terapie, hodně v terapiích pracuje s duší. Mně se to jeho povídání líbilo.

Snívalo sa mi že som mala 13, že som sa niečomu venovala neviem nejaký šport asi nie som si istá, a maly sme ja a moja mama na čas odísť do iného mesta že tam má bude jeden jej kamarát trénovať.. mama počase odišla späť domov a mňa tam nechala samú, bývalá som u toho trénera v dome. Chvíľu sa nič divné nedialo ale neskôr som mala strašne silný pocit že má niekto znásilnil.. rozprávala som o tom mame o pár dní keď prišla na návštevu. Vyzerala že je jej to jedno a aj mne v tej chvíli bolo. Až keď som potom neskôr v ten deň neuvidela toho môjho trénera a bola som si istá že mi to spravil on. Akokeby som si dovtedy na to nespomilala, hoci som nebola v bezvedomí alebo také niečo. Spomenula som si kto mi to spravil, kde, a ako. Strašne sa má to dotklo a cítila som sa hrozne, nedokázala som vidieť toho muža..proste som sa cítila otrasne. Mojej mame to bolo stále jedno aj keď jej to on sám tiež povedal že mi to urobil. Bola som celá šťastná keď sme potom išli domov ale mama si ho pozvala do nášho domu a ja som to nedokázala zniesť, bála som sa že to spraví znovu..
A potom neskôr som mala hneď na to ešte jeden:
Tiež som mala 13 a písala som na budovy svoje t.č. aby mi naň niekto zavolal, nejaký muž s ktorým by som sa vyspala. Tak som to robila, akokeby ma to bavilo alebo čo.
Prosím ak nikto vie čo to malo znamenať...