Corona - testování dětí. Máte zkušenost s ne/testováním dětí?
5. lis 2020
Mate prosím teď zkušenosti s ne/testováním dětí? Manžel je pozitivní, já s dětmi v karantene. Na testy jdu až příští týden, děti jit neměly, mluvila jsem s třemi lidmi z hygieny a nikdo s tím neměl problém, měly by akorát delší karantenu, což mi nevadí. Jenže dětská dr, tvrdí, že na testy musí 👹 že já kráva jí volala 👹 a i bez mého souhlasu je objednala...
Předchozí
Strana
z2
@normalnimatka Ona karanténu držela poctivě 🙂 jen že ji kvůli tomu, že pcr to nezachytilo musela být doma skoro měsíc 🙂 Byla první z rodiny, kdo to měl, ostatní to chytali od ní a od sebe navzájem 🙂 Jistěže je ráda, že si to prodělala v pořádku, ale v práci, kam v září nastupovala z ní opravdu nadšení nejsou, i když to samozřejmě chápou 😀
Předchozí
Strana
z2

@kacka1994 jinak vaše známá teda nevim, po kolika dnech ve sktuečnosti šla na ten odběr, a jak teda do tý doby držela, nebo nedržela karanténu, nicméně některý lidi pcr test prostě nezachytí, o opakovaně bez ohledu na tu dobu po kontaktu. někdo je "negativní" klidně víckrát za sebou, ač je to jasný jak facka. (partner doložená pozitivita a oba příznaky), mám kolem sebe hned 3 takový případy, takže fakt nic výjimečnýho. ve skutečnosti je pozitivních mnohem mnohem víc.
a jestli někdo z příbuznejch neměl vážnej průběh, spíš bych byla ráda, že to máme za sebou;)