Corona Virus - 14 dní karantény.
taky nam psal svagr ze je ode dneska v karantena. taky meli nakazenyho v praci... nic prijemnyho...
Ja si myslim ze fabriky se meli zavrit alespon na 10 dni jako prvni... Tam je preci nejvice lidi na pracovisti dalo se to cekat ze se to tam zacne objevovat🙄 kazdopadne preji hodne zdravicka at se vam to vyhne🍀
@barcachejn ja jsem odešla z mé vlastní vůle mám v Česku děti a kvůli debilní firmě nehodlám riskovat to žádná práce za to nestojí 😠 moc děkuji a přeji vám totéž 🍀
@lenickamimi a kde? Manzel dela v H.lle v M.helnici, okolo jsou pozotvirane obce v karantene a u nich to nechtej porad zavrit:/
@ragdolllegend ja jsem v Rakousku a tady jsou taky trotli nechcou to zavřít mají lidi sami odejít pak to budou muset zavřít
@lenickamimi Take moc dekuji🍀,dobre jste udelala,ja uz se modlim at porodim dokud ta situace neni jeste tak vazna 🙄
@ragdolllegend dělá ve výrobě?Já dělám pro ostravský vývoj, taky si myslím,že by to měli v Mohel na chvíli zavřít.Nechapu...
Praveze je udrzbar takze se pohybuje vsude:(
@ragdolllegend psala mi teď kolegine z práce že ani ten debilní šéf nehodlá fabriku zavřít tak jsem ji řekla že kdyby tak 30 lidi už ráno nepřišlo tak by to stejně zavřít musel idiot 😠😠

Tak a je to tu u nás ve fabrice jsou už 4 lidí nakažení 🤷♀️