icon

Čtyři v tom 4. Je tu někdo, kdo se přihlásil?

dreadnought
27. dub 2017

Ahoj, jen sonduju. V brzké době se bude točit nová série docusoapu 4 v tom, a mně zajímá, jestli měl někdo odvahu, jako třeba já, a přihlásil se 🙂 ?

trdelnik234
27. dub 2017

Ahoj,a vybrali ta?

dreadnought
autor
27. dub 2017

@trdelnik234 ahoj, zatim jdeme na konkurz, tak uvidime 🙂

trdelnik234
27. dub 2017

@dreadnought
Ahoj,tak drzim palce,nech vas vyberu.A bol to tvoj alebo partnerov napad? Mne uz ten posledny diel liezol miestami na nervy,tak neviem,ci budem sledovat ten stvrty.Ten prvy ma bavil,bolo to nove,poucne,nemali sme vtedy este deti.
A cele je to zostrihane tak,ze sa pravdu o danej rodine aj tak nedozvies.

dreadnought
autor
28. dub 2017

@trdelnik234 Nápad to byl můj, protože jsem už od první série toužila stát se "obětí" tohohle docusoapu. Až teď to vyšlo.

nevesta2708
28. dub 2017

To tě obdivuji a držím palce!! 🙂

winter
28. dub 2017

@dreadnought Obdivuji tvou odvahu, ja bych na to neměla nervy. Jinak upoutávku v TV jsem zaznamenala, do terminu bychom se vešli, ale odvahu jsme neměli😲

koncita
28. dub 2017

@dreadnought čekáš páté dítě? 🙂 tak to tě určitě vezmou 😀 😀 už se těším 🙂

trdelnik234
28. dub 2017

@koncita
Tiez si myslim.Aj mna by mozno vzali,lebo taky pripad ako som tam este nemali.Ale za tu stratu sukromia nam to nestoji.

trdelnik234
28. dub 2017

@dreadnought
Inak oplati sa vam to financne? Budete
moct rozhodovat o tom,co sa odvysiela a co nie?
Som rada,ze su take odvazne zeny ako si ty,lebo rozmyslali vsetky ako ja,tak by tu bola nuda.
Kedy je casting? Daj vediet.Ak ta vyberu,budem pozerar.

dreadnought
autor
28. dub 2017

@trdelnik234 financne urcite ne, neni to jako Vymena manzelek, za kterou tam ten honorar je, tady to neni nijak zavratne, spis kompenzuji mozne naklady s natacenim. Co se tyce rozhodovani o tom, co bude videt v TV a co ne, tak tam jiste pravo veta mame, urcite si muzeme rict, co chceme aby bylo videt a slyset a co ne.