Dálkové studium pri díťeti. Dejte nějaké tipy

dreana
1. zář 2009

Ahojky holky :o) potřebovala bych radu, příští rok bych chtěla mimíska ale zaroven nechci jen čekat než budu těhu. ted nastupuju do třetaku jedné VS ale dal nechci, proto bych byla rada Bc. a poté další Bc. ALe dalkově. Víte někdo o nějakém dalkovém studiu co by se dalo dělat těhu a s mimiskem? mate nějaké zkusenosti? date nějaké tipy? díky moc :o)

emily3
1. zář 2009

ahoj dreana studovat sa da dialkovo aj s mimiskem, ja som zacinala vysku, ked som mala jeden a pol rocnu dcerku...v druhaku sa mi narodil syn a na statnice som isla s bruskom 😉 ..(to bola 4ročna Mgr. )
ahned som sa priyhlasila na dalsi odbor a treti sa narodil v prvaku..teraz idem do tretieho a mame stvrte dieta 😅 , ale skoncim Bc. a koncim..
tal neviem, popozeraj ake skoly mas v okoli ake odbory sa otvaraju, co ta bavi..drzim palce

dreana
autor
1. zář 2009

to tě moc obdivuju!! No ja sem pravě chtěla vědět co trakhle holky studují? a obor je mi celkem jedno něco neutralního, nejlepe nejaky public relations, jazyky atd :o)

nobody
1. zář 2009

tak kombinovaně můžeš všechny
pár holek s miminem tak studuje ..to spíš záleží na tobě

dada1212
1. zář 2009

Chod do témy mamičky ktoré študujete, tak je plno žien, ktoré študujú popri malých deťoch a navzájom sa podporujú 🙂

tatolu
1. zář 2009

Ahoj Dreana, myslím, že Ťa admini zamknú 😉
Je tu podobná téma: Mamičky ktore este studujete
Je tam veľa maminiek, študentiek, ktoré sa ešte iba chystajú, alebo už študujú 😉

Ja tam tiež patrím 😀 ešte... Prvé som mala v prváku a dvojičky v druháku, tak hor sa tam, aby sme neboli samé

nadka7770
1. zář 2009

AHOJ.
Popri dieťatku sa dá študovať aj keď celá rodinka to pocíti.No musíš niečo obetovať.Ja som začala študovať na technickej univerzite a to som počas 6ročného štúdia stihla odrodiť aj 2 detičky.Popritom mi jedno i vážne ochorelo a bolo dlho hospitalizované v nemocnici.No zvladli sme všetko...sme zdraví a po 6rokoch(take bolo externe studium dlhe) som inžinierka a teším sa už z rodiny.,....Dá sa všetko zvládnuť keď chceš.Držím päste. 😉