icon

Dámský elektrický holící strojek. Máte tip?

janinkakretin
28. dub 2020

Dobrý den holky, můžete mi prosím dát tip na elektrický holící strojek, který oholi pěkně do hladka i krátké chloupky, děkuji moc 🙂

eva118
28. dub 2020

S dovolením se připíchnu, taky chci koupit. Zatím jsem koukala na značku Philips.

jjasmina
28. dub 2020

@janinkakretin pripichnu se, ale já jivh vyzkoušela tolik, že jsem se stejně vždycky vrátila k žiletce

theuska29
28. dub 2020

Mám doma jen obyčejný na bikiny, který vydržel hodně dlouho. Teď už je tupý, tak občas zatahá. Ale také bych si ráda nechala poradit 🙂
https://www.tchibo.cz/elektricky-zastrihovac-na...

makovice88
28. dub 2020

@janinkakretin Pouzivam uz asi 3 roky od Braun Silk-epil 7 a spokojenost. Holi na sucho i na mokro. Pouzivam hodne i ten nastavec epilatoru a uz jsem si zvykla na tu bolest. 😁

hobie
28. dub 2020

Já jsem používala Braun a teď mám asi 2 roky Philips a je super.. opravdu oholí do hladka, na sucho i na mokro, opravdu spokojenost!! 👍

amazonkajanik
28. dub 2020

Mám epilator braun 3. Úplně do hladka nevezme,na to beru depilacni hlavici,když se odhodlam snést tu bolest.

janinkakretin
autor
28. dub 2020

@hobie jaký máte typ prosím???

martiniquest
28. dub 2020

Braun silk epil 7 😎

barussska1
28. dub 2020

Taky silk epil 7. Epilátor používám celý život, jen občas když spěchám tak použiju žiletku a v podpaží mi už téměř nic neroste. Jen mě štve, že než si oholím nohy tak to trvá. Bolest už necítím

eva118
28. dub 2020

Líbí se mi SatinShave Prestige BRL170/00. Nemá někdo zkušenost?