icon

Dárek ke 30. narozeninám pro manžela

market177
1. říj 2018

Ahoj holky, co jste dávali svým manželům/přítelum k narozeninám? Vůbec nevím co mám koupit. Poraďte prosím. Žádný adrenalin ale 😀

vecerinka
1. říj 2018

seskok padákem, let balonem, projet se v zavodním aute, welnes pobyt pro vas dva 🙂

leilinka1234
1. říj 2018

Můj muž dostal ke kulatinám hodinky. Šetřila jsem na ně rok :D ale radost měl obrovskou a stálo mi to za to 🙂

badyr
1. říj 2018

@market177 manžel si přál hodinky a teď na 35.narozeniny si přeje další, on má hodinky strašně rád.

dmiska
1. říj 2018

Vyšlo to tak, že se mi podařilo zařídit prvních 24hod bez dítěte od jejího narození 🙂 za ten den jsme byli v Surf aréně (manželovi se to moc líbilo), na večeři, nikdo nás v noci nebudil a další den procházka a screening 🙂 byl spokojený 🙂

malinkaelinka
1. říj 2018

Ke tricatinam jsem manželovi dala den pro dospělého chlapa se závěrem pro návrat do dětství 🙂 Jeli jsme na výlet do Prahy - nejprve procedu v Barber shopu - manžel má dlouhé vlasy i vousy a o oboje pečuje, takže byl nadšený. Následoval oběd v Cafe Imperial (oba máme rádi Pohlreicha) a den končil v Technickém muzeu 🙂 Obecně si nedáváme hmotné dárky k ničemu - narozeniny řešíme výletem a večeří svátky lahví vína, které si společně vypijme a Vánoce nějakým větším společným projektem (startovné na závody, vybavení na dovolenou atd.)

priefi
1. říj 2018

@market177 pred nedavnem jsem to taky resila, posilam odkaz na diskuzi 😉
https://www.modrykonik.cz/forum/rodinne-slavnosti/co-koupit-manzelovi-k-30-narozeninam/

klea81
1. říj 2018

Nevzpomínám si 😅nerozlišujeme kulaté a ostatní. Většinou si něco drahého koupí v průběhu roku sám a já mu popřeji jen s nějakou drobností v ruce. Vyhovuje nám to oběma.

zavodnice
1. říj 2018

Nechala jsem se inspirovat anketu, co si tak muži přeji k narozeninám a pořídila jsem značkové hodinky. To se zrovna hodilo, protože ty jeho starší nešly. A měla jsem úspěch 🙂.

klea81
1. říj 2018

@zavodnice tak to by byl u nás propadák, hodinky nenosíme roky ani jeden.

ester_davidova
1. říj 2018

Myslím, že nejlepší "dárek" je zážitek. Chlapi jsou hračičky, i když se tváří že ne🙂 tam nemůžete udělat chybu🙂 Řídím se tímto heslem každý rok. Můj manžel je hudebník, takže rád tančí, má rad hudbu - ale když se podívám zpět, tak asi největší úspěch ze všech zážitků měla kdysi stopovaná, která končila v úplně jiném městě na představení Cimrmanů a pak bagrovaní opravdovým obrovským bagrem. Tenkrát jsem to musela sehnat sama, dnes už je přehršel agentur, které takové věci nabízí. Vy znáte muže nejlépe a víte, co by třeba chtěl zkusit. co by mu udělalo radost....stačí poslouchat a zapisovat si, tak to dělám já, a pak o dárky není nouze:_D

market177
autor
1. říj 2018

@leilinka1234
@badyr
@zavodnice holky a můžu se zeptat jaké hodinky jste vybraly? Můžete poslat třeba odkaz nebo značku?

jednaholkaa
1. říj 2018

@market177 Pritel je taky na hodinky (i kdyz ja mu teda nikdy zadny nedala 🙂) ..nejvic se mi na nem libi takovy oranzovy primky.. ale oni jsou asi pekny vsechny ty primky: https://eshop.prim-hodinky.cz/en/men/
A pak teda nejvic nosi ty sportovni - Garmin, co mu meri pohyb.. A taky mel iWatch chvili..

leilinka1234
1. říj 2018

Já nakonec vybrala tyto a jsou nádherný 🙂 https://m.alza.cz/trendy/festina-16887-1-d43716...

bayt
1. říj 2018

@market177 Já jsem mu vymyslela několik básniček - hádanek. Vždycky řešením bylo nějaké číslo. No a nakonec měl hádanku s mapou, která ho dovedla do Muzea map. Tam mu došlo, že ta čísla jsou souřadnice a mohl si hned najít, kam pojede :D A vzápětí dostal letenky a průvodce. Pak jsem mu zorganizovala oslavu s kamarády.

Táta má šedesátku a váháme, jestli mu dát hodinky nebo zájezd. Hodinky jsem zvažovala Tissot nebo Omegu nebo tak. Na Rolexky nemáme :D

zavodnice
1. říj 2018

@klea81 To je základní předpoklad 😄. Já hodinky taky nenosím, takže u mě by to bylo zbytečný.

zavodnice
1. říj 2018

@market177 To asi záleží na vkusu konkrétního soudruha, jesli rad digitálky, chytré hodinky, rucickove a teď buď se strojkem nebo na baterii nebo na solar atp. Já jsem vybrala jedny od Seiko. Ale doporucuju si o tom něco načíst, je to hotova věda.

tercasv
1. říj 2018

Já jsem manželovi k vánocům koupila tuhle bedýnky s whisky. Sám si ji musel vypáčit a do poslední chvíle nevěděl, co to je 🙂 https://manboxeo.cz/

market177
autor
1. říj 2018

@bayt tak to je bomba, kdyby jsme neměli malé dítě, určitě bych se inspirovala 🙂

badyr
1. říj 2018

@market177 manžel je docela zatížený na casia, jedny má z edifice, příští týden dostane g-shock a pak má od jiných značek, casia vedou, ty má troje