icon

Dárek pro bývalou přítelkyni. Máte zkušenost? A jste s tím v pohodě?

6. pro 2020

Omluva za anonym. Mohu se zeptat zda dava Vas manzel/ pritel darek byvale pritelkyni se kterou ma dite? Narozeniny/ Vanoce? Nejde mi o hodnotu daru, ale o princip. Pokud ano jste s tim v pohode? Diky.

ema90
•
6. pro 2020

Nedava. I kdyz ma s byvalou partnerkou dite, tak nevidim duvod proc by ji mel neco davat. I kdyz spolu vychazi dobre.
Ja byvalym partnerum taky nedavam zadny darky.
Zajimavy dotaz, nad tim jsem nikdy ani nepremyslela a rozhodne by mi to vadilo, kdyby to tak partner delal 😀🤷🏼‍♀️

letalnica
•
6. pro 2020

My si nic nedáváme, ale esemesku si vždycky napíšeme. K Vánocům, na Silvestra, narozeniny a svátek. Dokonce mi i píše, abych popřála našim, když mají svátek. Vycházíme v pohodě. Kdyby můj přítel dával dárky ex, možná by mi to taky vadilo, ale napsat si je slušnost.

ema90
•
6. pro 2020

@letalnica Napsat si je ale uplne jina vec, nez davat darek. Na to se tazatelka neptala. O textovce tam neni ani slovo.
Jinak samozrejme ano, poprat si prostrednictvym zpravy je v poradku.
Nicmene oproti darku je to 100 a 1.

bemo
•
6. pro 2020

Můj manžel vychází velice dobře se svojí bývalou ženou. I já si s ní skvěle rozumím a normálně se navštěvujeme. Ale dárky jí muž opravdu nedává a dost by mi to vadilo, takže normální mi to rozhodně nepřijde.

anicka123kk
•
7. pro 2020

S každým svým ex vycházím dobre, nebo se o to teda snažím, s jedním se dokonce vídám a bavíme se a i s jeho celou rodinou se vídám, takže si dáváme u dárky k narozeninám a Vánocům, mému nynějšímu příteli to vadí, ale musí to prekousnout 😊

mia636
•
7. pro 2020

Rodiče jsou rozvedeni skoro třicet let a přesto si k narozeninám a Vánocům popřejí a dají nejakou maličkost 😊

drakenn
•
7. pro 2020

My si s bývalým dárky dáváme. Přijde mi to v pořádku

michaela666
•
7. pro 2020

Jestli dárek vybírá a kupuje sám, asi by mi to tolik nevadilo. Vzhledem k tomu, že u nás většinou probereme nápady a konečný dárek vyberu já, tak by mi vadilo, kdyby mi na seznam připsal i bývalou.

lenickakl
•
7. pro 2020

my si dárky dáváme

adelafri
•
7. pro 2020

My davame dárek, maličkost, i když mě to moc nebere ona na tom trvá a zase je mi blbe nic nedat když já dostanu, i když jsem jí milionkrát rikala ze si nic nedáme, stejne něco koupi, na pěst no 🤣

dandaa
•
7. pro 2020

Pokud a spolu mají dítě, tak na tom nevidím nic špatného a nevadilo by mi to. Je jenom dobře když spolu lidé umí i po rozchodu hezky vycházet.

nejakatakova
•
7. pro 2020

Já v tom nevidím zase tak velký problém. Pakliže si najdete chlapa a dítětem, musíte počítat s tím, že ten muž je zkrátka doživotně provázaný nejen s ním, ale i s tou dotyčnou maminkou... Samozřejmě by mi vadilo, kdyby spolu třeba trávili dovolené. Ale vycházet spolu, popřát si k narozeninám, dát ai drobnost k Vánocům - to mi skutečně přijde spíše jako slušnost a milá pozornost, nic víc bych za tím nehledala... Naopak je vidět, že ten chlap je grand, maz vychování a chce pred svým dítětem navozovat tu nejpřátelštější atmosféru...a to je pro něj dobrá vizitka.

kmarie81
•
7. pro 2020

o manžel jde kupovat dárek mamince se synem,vždycky nějaká maličkost - platí to manžel. Maminka to dělá taky tak - dokonce vybírají nebo vyrábějí dárek i pro mě - tetu. Synovi už poměrně brzy bylou maminky vysvětleno jak je to s Ježíškem a dárkama (já s tím sice uplně nesouhlasím, ale tahle není na mě) Myslím, že to patří k výchově, časem až bude mít nějaké penízky sam, bude kupovat nebo vyrábět sám (ted je ve 4. třídě). Ještě dodám, že jeho mladší sestřička, co se mamince narodila před 5 lety u nás má taky dáreček. I když se narodila, tak sme s malým jeli do krámu a vybírali nějaké chrastítko.

codal
•
7. pro 2020

Strašně záleží jaké mají vztahy a jaké dárky si kupují. Pokud spolu mají dítě, tak je jedině dobře, že spolu dokážou tak hezky vycházet jako přátelé. Ale moc takových páru neznám, kteří by si dárky dávali a měli opravdu přátelské vztahy. Každopádně taky záleží, jaké dárky si dávající, maličkost (čaj, svíčka atd.) by mi asi nevadila, vadily by mi asi nějaké osobnější dárky.

irmamala
•
7. pro 2020

To strašně záleží na pojetí. Já třeba dávám maličkosti hodně lidem ze svého okolí, takže kdybych měla nějakého ex a měla s ním přátelský vztah, určitě bych mu dala taky nějakou bonbošku nebo lahvinku. Pokud ale je to hodnotný dárek, jako pro člena rodiny, tak by mi to asi nepřišlo úplně v pohodě.

marketanova
•
8. pro 2020

Já vím, že od kamarádky bývalý pořád kupuje nějaké zvrhlé sexy dárky, myslí že je to asi pořád vtipné a ještě ji dostane zpátky.

ariadna12
•
9. pro 2020

Je darek a darek. Drobnost, ktera potesi, nebo osobni darek, ktery by mela dostat soucasna partnerka.....