icon

Dárek pro kolegyni učitelku. Máte tip?

19. kvě 2026

Holky prosím poradíte mi, potřebovala bych dárek pro skvělou kolegyňku ( učitelku), které jsem dělala 6 let asistentku pedagoga. Nemáte prosím nějaký nápad? Děkuji

1pomnenka
•
19. kvě 2026

Dárkový koš z toho, co má ráda. Víno, oříšky, med, lyofilizované ovoce, čaj, káva. Poukaz na knihy, do DM, na masáž.

osaka_9
•
19. kvě 2026

Dárkový koš je asi nejlepší nápad, tam není co pokazit, pokud se tedy neznáte tak osobně a nejste kamarádky. To by pak chtělo už něco osobnějšího.

vanessia7
•
19. kvě 2026

Možná by byla fajn i nějaká poukázka, třeba i do knihkupectví.

mischalinka
•
19. kvě 2026

.

stelica51
•
21. kvě 2026

Já bych zvolila něco, co opravdu využije, žádný lapač prachu. Pokud je kávomilka, šla bych touto cestou, mě taky káva vždycky potěší. Doporučuju pražírnu Coffeein, mají skvělý výběr a výbornou kávu. 🙂 ♥

jitkasedlackova
•
29. kvě 2026

Já bych šla třeba do něčeho osobnějšího 🙂 Já třeba nechávala dělat ségře tričko s výšivkou podle vlastního motivu. A nevypadá to jak klasickej potisk někde z pouti, ale fakt hezky a decentně. Objednávala jsem ho z Alfistore. Pro někoho, s kým jsi byla tolik let, mi to přijde jako super památka.

thalendrian
•
Včera v 09:17

Mně osobně přijde vždycky nejlepší, když už víno, tak něco z malý vinárny. Nebo prostě něco, kde je vidět, že jste si dali záležet a není to z nějakýho supermarketu. Je to pak takový víc osobní. Ženský maj hodně rády slámový víno nebo třeba naturální bublinky. Na Slovensku jsme objevili třeba Bonku z Pivnice Brhlovce a ta nám chutná docela dost, kupujeme ji v Praze. Ale obecně růžový vína jsou prostě fajn.