icon

Dárek pro maminku v Anglii. Co byste poslaly?

cizinkaa
4. led 2020

Ahoj holky. Omlouvam se za vytvoreni diskuze, ale rada bych se poradila. Me kamaradce se narodi v unoru holcicka. A ja tapu, co ji poslat darem.
Posledni dobou obdarovavam vsechny maminky holcicek jednou uzasnou znackou obleceni pro holky, ale prave tahle mamca pro ni zrovna pracuje, takze to jaksi nepripada v uvahu. 😃 celkove mi obleceni prijde jako blbost. Kamaradka ma rada sladke, ale spise jsem premyslela, ze by mel dar byt pro holcicku. Nebo alespon mamka + dcera.
Co by jste posilaly vy mamince do zahranici?

Diky

areh
4. led 2020

Já jsem měla radost s natahovacího zvířátka pro syna, ale může být i pro holčičku. Hraje příjemnou melodii a dávala jsem ho synovi do auta ikdyž byl starší. Přibalila bych ještě něco pro maminku - něco na zub třeba

cizinkaa
autor
4. led 2020

@areh my se tak vyborne nezname. Jsme kamaradky z prace. Bydli primo v Londyne. Vubec nevim, zda maji auto. 😕

bassetlady
4. led 2020

Můžu se zeptat, co je to za značku oblečení? Jinak já jsem kamarádce do Anglie, posílala balík českých sladkostí ( Margotky apod. ), polštářek z třešňových peciček, a kosmetiku Weleda.

areh
4. led 2020

@cizinkaa hrací hračku jsem využila i doma nebo v kočárku, auto bylo jen jako příklad 🙂

cuuza
4. led 2020

Jestli je to Češka tak třeba broučka z včelích medvídků, hraje několik písniček a naše mimi to milovalo.

cizinkaa
autor
4. led 2020

@cuuza neni. Ale napadl me typicky krtecek! Diky! 🙂

cizinkaa
autor
4. led 2020

@bassetlady napisi vam zpravu 🙂

anuliinka2013
4. led 2020

@cizinkaa Ja davala silikonovy klip na dudlik, daji se najit moc hezke a pokud vis jmeno, i se jmenem... pokud by dudlik nepouzivali, tak se tam da zavesit / dokoupit kousatko. Pripadne kojici korale pro maminku. Plus nezabere to moc mista na prepravu 🙂.

izz76
4. led 2020

@cizinkaa Mamince v zahraničí bych darovala něco typicky českého, takže cokoli pro miminko s motivem krtecka.

cizinkaa
autor
4. led 2020

@izz76 jojo. To mne taky napadlo. A k tomu mozna na fleshce nejaky dily krtecka. 😍

cizinkaa
autor
4. led 2020

@anuliinka2013 dekuji. Taky dobry napad. Jmena vim, ale mam trochu obavu, ze ho jeste zmeni 😃😬