Dejte odkaz na vaše oblíbené stránky ohledně dětí
Pořád hledám na internetu něco nového.Ohledně dětí,vaření,bylinek,domácích prací,školy...
hehe no jo no 😀 ale ja znam jeste lepsi F je o nicem tam skoro nic nejede ale to co mam ja je paradni!! 😀
neee rozzlobeni muzi ne ja mam americke stranky z tama prave berou videa do RM 😎
aponchie -sakra tak mě neštvi a hoď mi odkaz do IP 😀 Přítel bude mít radost. 😀
sakra skuli no uvidime,ale ne ,ze to vykecas nekomu pac me pak budou mit za buhvi co ,ze to znam 😀
opovaz se!!!!si te najdu bydlis kousek ode me a v patek jedu do OV do ikea tak si te najdu 😀
www.bandzone.cz 😉 ale to se netyka deti, vareni ani miminek...ale splnuje to to, ze to jsou moje oblibeny stranky. 🙂
Taky mi kamos doporucil www.rozzlobenimuzi.com ...ale to nedoporucuju. 😀
Ted koukam, ze jste tady o nich taky uz mluvili resp. o ty amer.strance...tu jsem uz taky videla. 😀
Ahojky,rozzlobené muže znám taky,manža na to kouká,něco je tam dobré,ale některé teda dost drsné,až se mi obrací žaludek,tak radši nekoukám 😉
skuli nejsou moje,ale cerpa z nich stranka RM a na nich dole malickym pismem je to napsane 😀 tak se nepodivej no ne?vsak tady uz jsi zavarila pc urcite 😀
Skuli, neni za co. 😉 Ja tam chodim strasne rada, pac i par mych znamych tam ma zaregistrovanou kapelu. 🙂
Ahojky, na Bandzone už je zaregistrovanej i můj Lukášek, mam pocit, že je tam asi nejmladší fanoušek 😀 Pan Petrluk tam má totiž svou kapelu 😉

tak to ne ,ja mam jine veci ,ale to se stydim sem dat 😀