Dětství v 70-80 tých letech. Na co rádi vzpomínáte?
Taky jste vyrůstali v této době?Hráli jste si s Merkurem,mončičáky?Žvýkali jste Pedro,Sevak a Bájo?Cucali jste antiperle a lékorky?Lízali jste Vitacit a želatinové pivo?Měla vaše babička na záchodě lístkový toaletní papír 200 kusů za 1,30 kčs?Pouštěli jste si gramofon a magnetofon?Dívali jste se na Beverly Hills 90210?Na co rádi z té doby vzpomínáte?Co vám vadilo?
jalao,tek vidíš,väčšinou si spomíname na jedlo,hlavne na sladkosti,veď sme boli deti 😀 😀 😀
ale myslim aj tak, ze co by som "zobla"...aj tu, stale nazeram do suflika, ci sa tam predsa len daco pre mna nenajde... 😒 ranajky prec...obed este daleko...
jáááj,sučka učka 😀 😀 😀 ako by sa dalo zabudnúť...a pioniersky sľub na Dukle 😀 😀 😀 a povinné ruské vojnové filmy v kine a keď zomrel Brežnev,celá škola povinne na chodbe sledovala jeho pohreb,bŕŕŕŕŕ 😒
bambi, tipujem, ze sme rovnaky rocnik... 😀 Ja si pamatam aj na pohreb Breznevovych naslednikov...to sme museli rovnako hlboko smutit na skolskom dvore....bola som nejaka siestacka, siedmacka...
ahoj,Petusko ty sůši si taky pamatuju.A nebo žvákačky BAJO.Taky jsem ilítavala na dřeni Táboráček.Jůůůůůůůůůůůto byla mňamka.ty dnešní dřeně se s tím vůbec nedaj srovnávat.
A co pytlíky na bačkory nebo cvičební úbor? Holky-bílý tričko a modrý trenýrky a kluci-bílý triko a červený trenýrky.Když to viděla ségra tak se mohla potrhat smíchy.Je o 10let mladší.
Koukám že jsem tady pěknej "zajíček"mezi váma.
Poupata boli s tými "kuželkami" a modro biely dres? Ak áno, tak som bola aj ja 😎
nie, nie poupata sme mali pekny krepsilonovy dres cerveno-biely s dlhymi rukavmi a frote celenku!! 🙂 Kdyz se podari...co se darit ma....!!!!! vidite a podarilo sa. 😀 😀 😀
Tak to ja som bola až neskôr. Myslím, že to bola posledná spartakiáda na Strahove 😀 😝
Kati, ja som tam bola v 85 roku. to som bola osmacka. bol to ale super zazitok!! 😀 🙂
no mam zameskane... bambi to sledovanie pohrebu na chodbe ma zaujima 😉 to bol priamy prenos?
noooo výborne. upiekla som cukinový koláč s jahodovým džemom a čokoládou a šlahačkou. prosto bašta.... ette v noci padol v hrdinskom boji

ja si idem niečo upiect. ste mi narobili chute