Diskutujeme kauzu P. Diddy a šokující informace z Hollywoodu
Pojďme probrat Hollywood. Já jsem z toho úplně hin 🫣 číhám a hltám články a div se nemodlím, aby někde nevyskočili moji oblíbení herci a já o nich neztratila veškeré iluze. Už mě stihl nas_at DiCaprio a Will Smith. Ten bude vůbec pěkný 🐷
Teď na YT má video o této kauze i Just Justyna
@te_reza je to příšerný.. ono ale stačí nechat mozku prostor pro úvahy a prostě si vzpomenout na spoustu filmů na podobnou tematiku a už vlastně ani nemůže pochybovat, že by se to nezakládalo na pravdě.. prostě když má někdo nějakej humus na každýho, opravdu může cokoli a pak si dokážu představit, že člověk žije úplně v jiným vesmíru a myslí si, že je všemohoucí.. když na to člověk kouká, jakože je to všechno na bázi konspirací, je to hnus, ale když teprve si člověk dovolí tomu všemu uvěřit, je to teprve děsivý... A to jsem zrovna člověk, kterej ani neshání drby a většinou je spíš nevěřící a pochybovačnej..ale tady je to tak všechno naservírovaná a když si člověk dá práci a začne ty věci zkoumat zpátečne, jak to všechno zapadá...fuj..snadné ti dobře dopadne pro ty oběti 🤞
Tady se připíchnu 📌🍿 Četla jsem jen pár článků na Expresu. A jak přesně v tom figuruje W.Smith? Účastnil se nebo nějak do toho zapletl i svého syna?
📌
@20190418 no prej se účastnil a dotáhl tam svýho syna a nutil ho se přidat, nakonec ho tam evidentně PD znas..🤢 prej... Tady si vážně přeji, aby to nebyla pravda... Ale opět to tak zapadá.. jak Jaden tak Justýn jako teenageri byli úplně happy, byli všude.. pak přišel zlom, z obou se stali pro okolí psychicky narušený trosky, trhli se od toho stredu těch mafiánů, jsou úplně mimo.. Jaden se s tatou prakticky nevida.. a jsou to největší kamarádi.. asi je ale spojují i jiný věci než přátelství, strašlivý věci...
Doporučím jít ještě více do minulosti, když byl malý Culkin, už se o tom mluvilo. Jackson měl ty děti naopak chránit a oni z něj v médiích udělali pedofila.
Culkin mluvil o tom, že naprostou většinu dětských hvězdiček jejich rodiče nacpali do postelí těmhle satanistům, jinak by si neškrtly.
Vzpomeňte si taky na Biebera se Selenou. Nutili je k sexu před nima, Selena měla dokonce otěhotnět a nechali jí násilím udělat přede všemi tam potrat. Pak to s nima oběma šlo strašně z kopce.
Holky já vůbec nemám čas číst bulvár, tady sjem se začetla do vašich komentářů a musím říct, že je mi úzko jen z toho, co píšete.... to je strašný, co někdo dokáže udělat druhému. A taky věřím, že když to teď takto otevřeně vyšlo na povrch, tak že realita bude ještě o dost horší ☹
Můžete také mrknout na Epsteina a jeho slavný ostrov.
A nemyslete si, že v tom královská rodina nejede. Toto je tak vysoká hra, že v tom jsou namočení, ať aktivně či tichým přihlížením a zaměstnáním skandálů i představitelé západních států.
Tohle je takový Matrix a úplně jiný svět. Je to nad normální chápání. Svět zvrhlosti a úchyláctví. Když některým lidem dáte do ruky moc, tak jsou z nich šílenci.
🎯
Jacksona jsem ještě neviděla ve samostatném díle, jen že říkal, že on má děti rád, ale není pedofil, že by jim neublížil, že to ten na proti. Každopádně si pamatuji, že jsem o něm kdysi dávno viděla dokument, kde vystoupili nějaké jeho oběti, které měl zneužívat, když byly děti. Týpek tam popisoval, že s Majklem nacvičlovali rychlé oblákání a že nesměl nic nikomu říkat. Dělo se to jeho matce před očima a nikdo nic neviděl. Matka říkala, něco ve smyslu, to byl Michel, vše kolem něj bylo, jiné, zvláštní, nestandardní. Vystupoval tam i psycholog, komentoval chování matky, že to je zpětná racionalizace chování, že nic nezanedbala. (Tj. potřebuje si odůvodnit to, že neviděla zneužívání svého dítěte.)
Michel Jackson byl v té době po smrti, takže ho nemohl nikdo konfrontovat s těmi výpověďmi.
Teď přemýšlím, jestli M. Jackson byl pedofil, nebo ho z něho jen udělali, nebo byl pedofil, ale byl nepohodlný někomu, tak došlo k odhalení.
Sakra, potřebovala bych vyladit angličtinu 🤣
@te_reza Dají se tam nastavit anglické automatické titulky, je to s nimi jednodušší, ale to asi víš.
Kauza Diddy od Krimi příběhy
Já si stojím za tím že tady ti prachaci mají vše a tak se nudí a za prachy dělají takové věci o kterých my nemáme ani ty nejhorší noční můry.
Kolik filmu je na téma jak se baví bohatí vraždami za prachy, teď nedávno jsme viděly a manželem film 13 🤦♀️ a věřím že to tak skutečně je 😔😔😔
@smisek2011 Je to tak. Unudění, prachatí parchanti co nevědí roupama co by...
@pavca1982 přesně
@smisek2011 A o to je to horší, že když mají tolik prachů, tak se jim pomalu všechno i propeče.
@numda11 to je taky pravda všechny okolo si zaplatí a jako by se nic nedělo, peníze jsou zlo

Úplně nevím, co k tomu napsat. Je to šílený. Hodně šílený. A sama jsem zvědavá, jak tohle všechno dopadne. Jestli ta moc a peníze jsou tak zásadní.