Domov kdekoliv. Které místo v ČR by to bylo?
Kdybyste si mohli vybrat kterékoliv místo v ČR k životu, které by to bylo a proč? 🙂
Tam kde bydlíme 💙 Berounsko. Do Prahy kousicek, v Berouně vše co clovek potřebuje a ta krajina okolo - jedním slovem - nádhera 🙂
Jsem rodily prazak, ale tady jsem si zvykla rychle 🙂
Mikulov nebo Hradec Králové 🙂
Jednou jsme se o tom bavily s kamarádkou a došli jsme k tomu že Budějovice jsou fajn. Jinak my žijeme na kraji Prahy jen do hor je tu daleko.
@martinau5 to je sen mého muže. Taky se mi ta myšlenka líbí. Už jsme i koukali po domečku, ale ty ceny teď jsou hrozné 😓😓
Beskydy, třeba Staré Hamry nebo Morávka. ❤️
Bydlím v paneláku v Brně. Mám to tu ráda, jsem zvyklá být blízko centra města, vše po ruce, sídliště mi nevadí, kamkoliv do přírody mě zaveze MHD.
Kdybych si ale mohla vybrat nezávisle na penězích, pracovním místě atd, tak bych si koupila domeček v Českém ráji někde poblíž skalního města, kde by mi jezdil pěkně vlak, já bych se chodila s dětmi koupat do místního jezera, kousek krásné město Jičín. Je to moje srdcovka, a tajně doufám, že až jednou děti odejdou a my prodáme zdejší byt v Brně, tak se do toho domečku tam přestěhujeme na důchod 😇

Beskydy ❤️ Je to kousek do města, krásná příroda a fajn lidi. A když víš kam vyrazit, tak nepotkáš moc turistů 🙂