Doporučení na seriozní autobazar Praha a okolí

michnovka
2. srp 2018

Hledám autobazar s profesionálním přístupem a kvalitními vozy. Máte někdo dobrou zkušenost? Všichni mě odrazují od AAA a Esy, hledám alternativu. Děkuji.

keksikova1
2. srp 2018

My kupovali auto v Zemicars a naopak lituju, že jsme nešli do AAA apod. To je prostě o lidech a někdo řekne tak a jiný tak..

terry1512
2. srp 2018

@michnovka Žádný větší autobazar není solidní.
Když kupovat ojeté auto tak po několika zkušenostech jen od soukromého majitele.
Bazary akorát stočí tachometr, vyleští povrch,zatají všechny vady které našli pro vstupní prohlídce. A které navíc snížili výkupní cenu pro původního majitele. A pak ji 3x zvýší pro potencionálního kupce.

Z vlastní zkušenosti u AAA jsme prodávali Lancia a při výkupu našli nespočet vad, výkupní cenu nám dali 3000,- a o 14 dní později prodávali naše auto za 58000,- s popisem bez vad a tachometrem o 50000 km stočeným.

keksikova1
2. srp 2018

@terry1512 strašný tohle, lidi už fakt nemají ani základní uctu k druhemu😤
Prarodiče si chválí mamacars, ale nevím..

utrikocku
2. srp 2018

V bazarech je to těžké, apriori jsme nikomu nevěřili. Auto, které se nám líbilo jsme si sami prověřili, když jsme měli o něj zájem, řekli jsme, že ho chceme odvézt do autorizovaného servisu, který jsme si před domluvili. Bazar souhlasil, jel s námi prodejce. Pokud by nesouhlasili, tak bychom ho automaticky nevzali, sice jsme zaplatili asi 1500 Kč za prohlídku (byl to Volvo servis a ty jsou drahé), ale věděli jsme do čeho jdeme a jaké investice nás v nejbližší době čekají. Auto jsme vzali, jsme spokojení.

dominikacifkova
2. srp 2018

Není to sice v Praze, ale v Plzni : https://www.smucler.cz/ojete-vozy/katalog-vozu/...
A tohle byl náš miláček, které ho jsme tam před 14 dny opustili 🙂 Za vše co je v tomto inzerátu napsané mohu ručit. Nikdy nebourané, nekuřácká rodina, nikdy nás nenechala ve štychu a počet km odpovídá na 100%.

zavodnice
2. srp 2018

Mám z áček 2 auta. První bylo v perfektním stavu a až na 10hodinove čekání na předání OK. To bylo v Praze. Podruhé v Liberci, otřesná zkušenost. Dělali na mě psychické nátlaky, chtěli mě navrtat do jejich úvěru. Auto mi nedali hned, hrozně ho ocesali. Druhou sadu pneu jsem si musela vykricet, sebrali i povinnou výbavu, tu jsem si u nich musela koupit, nádrž úplně prázdná. Zdrzovali mě v kanceláři do noci dlouho po zaviracce. Auto mi vykradli hned par dnů nato. Podezřívam je z toho. Ani jsem nestačila vyřídit papíry, skoda 60 tisíc. Nakonec spousta kostlivcu a pochopila jsem, proč původní majitel auto prodal. Nakonec to neprošlo ani na stk, která byla 10 dnů nato, a stalo mě to dost peněz to dat do pořádku.

voskovkyapastelky
2. srp 2018

Je Tabor daleko? Miroslav Jahoda, ma inzeraty na sbazaru, mame od nej uz druhe auto a super. Jenom nema moc na vyber, co vim tak vetsinou Skoda octavie/superb