Doporučte, prosím, kvalitní granule pro psa s nadváhou

podzimniden
11. únor 2019

Krmíme brit care a ráda bych zkusila i něco jiného. Děkuji

zavodnice
11. únor 2019

Royal canin satiety support, jsou to super redukční granule. Díky nim labradorka zhubla postupně asi 12 kilo. Cena je taky víc než příznivá. Jen lituji, že jsme je nezkusili dřív.

jednaholkaa
12. únor 2019

@podzimniden My krmime Calibra Light. Obecne mam s Calibrou dobre zkusenosti.. Pokud ma pes nadvahu omezila bych i mnozstvi..

bayt
12. únor 2019

@podzimniden Orijen, Taste of the wild, Ziwipeak (ten je asi nej)...ideálně bez obilí, maso na prvním místě ve složení a alespoň 65 % masa. Krmivo, co nemá uvedneý procento masa, bych nebrala.

jednaholkaa
12. únor 2019

@podzimniden Ja to vybirala podle kvality hovinek. Brit care i Taste od the wild byli horsi nez ta Calibra. Ale bude to asi individualni..

mialagia
12. únor 2019

@podzimniden Royal Canin jsou super a dietní maj taky..krmíme už jenom ty..a btw po tom Orijenu a Taste of the Wild měla naše doga zažívací problémy, páč tam je ten obsah masa, bílkoviny asi zase až moc, navíc je tam hlavně hovězí apod. maso..pokud je nějaký pes zvyklý třeba od štěněte, tak možná ok, ale pro staršího psa už ne..lepší kuře, krůta..

bayt
12. únor 2019

@jednaholkaa A co je "kvalita" hovínek?

jednaholkaa
12. únor 2019

@bayt No hovinko by melo “cinknout” o zem 🙂 S Calibrou ma nas pes pevne pekne hovinko kazdy den, ty ostatni byli obcas mekke a treba i svetlejsi...

bayt
12. únor 2019

@jednaholkaa Aha, no my barfujeme a jsem právě zvyklá na to, co popisuješ na začátku :D

podzimniden
autor
12. únor 2019

Moc děkuji za odpovědi! Hodně granulí má ve složení především kuřecí maso - popřp. psané drůbeží, já bych brala raději jiné (kvůli antibiotikům, urychlování růstu, velkochovům) .. ale není to jen tak. Royal canin satiety support, Calibra Light to je právě samé kuřecí a drůbeží ☹ ..Orijen - je už dražší, Ziwipeak - super drahé 😀, nejvíce se mi zamlouvá Taste of the Wild. Ještě se mi nabízelo carnilove, kde se mi složení taky líbí.. s tím někdo zkušenosti nemáte? No, nevím, zda nezůstanu u brit care 😀 Ale moc děkuju za typy všem! 😉

jednaholkaa
12. únor 2019

@podzimniden Tak zkus nejakou hovezi Calibru a zmensit davku. Britcare neni nic moc..

sahrazad1
12. únor 2019

@podzimniden taste of the wild je dobré krmivo. Naše psina ho měla docela ráda. Ovšem pak jsme přešli na britskou Akelu, a tu přímo miluje! 🙂 jsou ale i česká dobrá krmiva (wolf 's mountain) i německá (wolfsblut)

mialagia
12. únor 2019

@podzimniden tak jen pro zajímavost v d-testu dopadly nejlíp (velmi dobře) Orijen, Taste of the Wild, Royal Canin a pak nějaký německý granule z DM..Brit nic moc..ale samozřejmě netestovali všechny značky granulí..jinak si nedělej iluze ohledně antibiotik atd.pokud jde o hovězí maso..🙂

bayt
12. únor 2019

@podzimniden Růstový látky v mase jsou ale v celý EU zakázaný.