icon

Dr. Nona Kuchina. Archibakterie

simonakrasicka
4. bře 2010

Milé maminky,

každá z nás prožívá všechny bolístky našich dětí a jistě se shodneme, že není nic důležitějšího, než je zdraví nás a našich dětí. A tak se neustále snažíme, aby se těm našim broučkům dařilo dobře. Je škoda, že dnešní zrychlená doba odráží i na způsobu léčby a to platí pro děti stejně jako pro dospělé.

Není to tak dlouho, co jsem se dozvěděla o Archibaktérii a jejím účinku na lidský organismus. Sama pracuji jako terapeut a denně se setkávám s řadou lidí, kteří řeší různé zdravotní problémy. Tato informace mě velmi zaujala a já se rozhodla rozšířit ji trošku více do povědomí.

Archibakterie je bakterie s neúplným jádrem, která žije v nehostinném prostředí např. v Mrtvém moři.

V těchto podmínkách přežila celou dobu od vzniku naši planety a ve svém jádře má zakódovanou informaci PŘEŽÍT. Pokud se dostane do lidského organismu, pronikne až k jádru lidské buňky a je schopna nastartovat „havarijní systém organismu“. To znamená, nejen že zvyšuje vlastní imunitu lidského organismu, ale dokáže i „poopravit“ problém, který už v těle nastal.

Celé této problematice zasvětila svou práci paní doktorka MUDr. Nona Kuchina.Po několikaletém výzkumu získala za svou práci nominaci na Nobelovu cenu.

Pokud se chcete dozvědět více o možnosti použití preparátů, nebo jen o účinnosti archibakterie,podívejte se na naše stránky www.kosmetika-mrtvemore-drnona.cz

Vynikajících úspěchů dosahujeme v oblasti dermatologie, gynekologie, dýchacích cest, trávicího a vylučovacího systému a mnoha dalších. Děkujeme velmi za podporu a spolupráci lékařů, kteří se rozhodli otevřít se i této formě léčby a prevence.