Drobečci z třetího trimestru
😉
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😃 😃 😃
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😃 😃 😃

•
9. led 2009tak jsme byli nachvíli na procházce a mrzne jako ďas,fuj fuj,ale jinak je tam krásně,je to jak v mrazíkovi 😃 stromy zmrzlí,všude bílo,sluníčko a zima zima zima zima je veliká na nanananana 😃
0
no já zatím taky a uvidím jak odpoledne. dělalal jsem tisíc věcí jiných, ale kdybych ho dala do kočáru tak ho bere hned. ale takto zase zlobí v postýlce huláká povídá a tak.
žehlit budu večer u vínečka dobrůtek. 🙂
žehlit budu večer u vínečka dobrůtek. 🙂
Dočteno 😉
Jani nezoufej mě je 33 a připadám si mladě a ještě mlaději 😃
Martin si dnes při krmení Joli nějak namohl ruku :-p už jel na noční 😞 no zase to bude nuda, nebo předpeklí 😃
Joli zatím spí v kočárku v předsíni, museli jsme na poštu tak byla vymrznout, v Pardubicích byla u tety zatím co jsem se flákala po nemocnici a na agentuře, ještě jsem si dnes hodila konkurs do Effect consulting, takže jestli mne přijmou nebudu jen obyčejný pojišťovák, lae plnohodnotný finanční poradce JUPÍÍÍÍ
Jani nezoufej mě je 33 a připadám si mladě a ještě mlaději 😃
Martin si dnes při krmení Joli nějak namohl ruku :-p už jel na noční 😞 no zase to bude nuda, nebo předpeklí 😃
Joli zatím spí v kočárku v předsíni, museli jsme na poštu tak byla vymrznout, v Pardubicích byla u tety zatím co jsem se flákala po nemocnici a na agentuře, ještě jsem si dnes hodila konkurs do Effect consulting, takže jestli mne přijmou nebudu jen obyčejný pojišťovák, lae plnohodnotný finanční poradce JUPÍÍÍÍ
Začni psát odpověď...

Odešli