Drobečci z třetího trimestru
😉
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀
Marti, my doma též tančíme valčíček, ale povím ti, že se u toho slušně zadýchávám, jak je Honýs těžší a těžší 😀 😀 😀
no já zatím taky a uvidím jak odpoledne. dělalal jsem tisíc věcí jiných, ale kdybych ho dala do kočáru tak ho bere hned. ale takto zase zlobí v postýlce huláká povídá a tak.
žehlit budu večer u vínečka dobrůtek. 🙂
ja dneska taky ven nesla!Vanula uz haja a vypada to bude spinkat!Hura!Holky jste taky tak radi kdyz vam deti aspon na chvilicku usnou?
A ja zehlit nemusim-mam vse hotove! 😉
ja se jdu taky natahnout at naberu silu na dalsi hrani a dovadeni! 😀 udelala jsem dneska par fotek tak je vecer zmensim a dam do albicka!Zatim pa!
Holky, jsem drzá a oznamuji vám, že toto pondělí (12.1.) mi bude již 32 let, fůůůůůůůůůj, to jsem ale stará fusekle 😝 😝 😀
tak už mám skoro vše vyžehlený 😉
anta - no jo,se nezdá a roku utíkají že 😉 mně bude v říjnu 29 🙂
tak kluci uz jsou vyspani. Adam nakonec usnul po 3,5hod. fuj teda! vzbudil ho Vita. vzbudil se a nasledne pocural do postele! to snad ani neni mozny ☹ ja se ho 3x ptala! chich ach.
Jani, houbelec stara fusekle! 😉 ja jsem na tom, jako Many. akorat v unoru 🙂
Ladík taky chrní,furt nemohl zabrat,dostával prso a pak furt na břiše ublinkával 😠 jsem ho dvakrát převlíkala po sobě a pak zabral konečně,no ale už je to tak 10 min i dýl,takže zachvíli bude zase vzhůru
holky, to je divny den. rano by deti chrupaly o 106 a ted nemuze nikdo usnout. asi se zase neco deje s pocasim nebo co.
Ladík už je taky vzhůru a zase dělal lululu do nočníku 🙂 teda to je parááda,já se vždycky těším jak se probudí a posadím ho na nočník 🙂
paolin - my měli dnes hroznou noc a asi to bude pokračovat pár dní 😠 protože je v neděli úplněk a to jsme spozorovali,že má na něho vliv
Dočteno 😉
Jani nezoufej mě je 33 a připadám si mladě a ještě mlaději 😀
Martin si dnes při krmení Joli nějak namohl ruku 😝 už jel na noční ☹ no zase to bude nuda, nebo předpeklí 😀
Joli zatím spí v kočárku v předsíni, museli jsme na poštu tak byla vymrznout, v Pardubicích byla u tety zatím co jsem se flákala po nemocnici a na agentuře, ještě jsem si dnes hodila konkurs do Effect consulting, takže jestli mne přijmou nebudu jen obyčejný pojišťovák, lae plnohodnotný finanční poradce JUPÍÍÍÍ
Fuj, Evi, to se mi ulevilo, že jsem na druhém místě v mládí 😀 😀 😉 Neboj, jsi jistě chytrá, tak uspěješ, uvidíš 😉
ale už mám vyžehleno a vysáto a maso na víkend naložený,takže se budu flákat celý víkend,to bude rychlovka s hranolkama 😀
a to jsem chtěla dělat tu sýrovou omáčku a úplně zapomněla až teď jsem si vzpomněla 😀 tak příští týden 😀
holkyyyy!Mame zoubek venku!!! 😀 Nasla jsem ho pred chvili!rano tam jeste nebyl!!!Mam z toho takovou radost!Jenom teda jsemho nevidela-Vanula nechce ukazat!Jenom jsem ho citila a lzicka cinkla! 🙂 Hura hura hura 😀

tak jsme byli nachvíli na procházce a mrzne jako ďas,fuj fuj,ale jinak je tam krásně,je to jak v mrazíkovi 😀 stromy zmrzlí,všude bílo,sluníčko a zima zima zima zima je veliká na nanananana 😀