icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

kamca.mazda
11. únor 2009

Tady hrozně chumelí,
Mončo můj švagr kupoval byt a práve družstevní nechtěl protože za něj zaplatiš jednou a pak když se odprodává tak znovu, já tomu teda nerozumím ale pochopila jsem z toho že je lepší koupit v osobním vlastnictví to už pak je fakt tvoje.

kamca.mazda
11. únor 2009

Míšo zkus kafe-turka, mátový čaj, hodně pití a když nic tak mě zabere vždy brufen.

martinka79
11. únor 2009

Míšo slivovici.dnes je den slivovice a velkého chlastu pro maminy na Koníku. tak hurá do toho.škoda, že nemám web. kamery abych nechlastala já a vy se smáli nad šálkem čaje. 😀

dite1
11. únor 2009

tak tu by si si mohla poridit, ja komunikuju s kamaradkaml pres skype nebo messenger a tak popijim i kafco s maminou.
Ja ale na takovy silny alkohol nejsem jen k tomu cuchnu a uz se mi zveda zaludek. v mem baru se ani slivovice nenachazi. Tak jedine fernet nebo whisky, ricard, porto, bailes, rum a jiny patoky.... 🙂

martinka79
11. únor 2009

M9šo mě hlava nikdy nebolela ale to co píše Kamča je pravda, vím to od MM.

dite1
11. únor 2009

turka uz jsem taky vypila a brufen bohuzel nemam.... ☹ jedine zkusit zabalit hlavu do obkladu

martinka79
11. únor 2009

já webku mám právě popíjím s kamarádkou kávičku a řešíme studium doktorátu. jinak já slivku nepiju jen vyyjímečně na uzdravení, ale alkoholu máme doma spoustu. 🙂

paolin
11. únor 2009

tak jsme zpátky, Áda spí, jdu jíst 🙂
Míšo to je nemilé, takové bolení ☹ zkus nějakého panáka a hodně pít. ať to brzy přejde!

dite1
11. únor 2009

po ranu by me panak asi zabil... 😀
kdyz tu konecne jsi paol, zapis do teamu honzikovi miry v 6ti mesicich

monkia.pv
11. únor 2009

Miso tak me hlava boli celkem dost casto a muzu ti rict ze me uz nepomaha ani ten brufen!pomuze mi to zaspat,ale to bohuzel s malou nejde! ☹ uz jsem zkousela i si pustit studenou vodu na hlavu a pomohlo to jen parkrat!Ted uz to nefunguje! ☹

dite1
11. únor 2009

8kg a 70cm
a pres co komunikujete marti? vim ze hodne lidi v cechach pouzivaji ICQ

martinka79
11. únor 2009

Pavli my jsme dvě alkoholičky, bviď když nás něco bolí šup rada dej si panáka. 😀

dite1
11. únor 2009

ja si taky uzivam s hlavou jediny co mi opravdu pomohlo na hlavu bylo tehotensti, to me nebolelo vubec nic.
Dost casto mam migreny a kdyz uz opradvdu mam velkou ze zvracim a jsem polomrtva tak musim k doktorovi a ten mi pichne injekci a za pul hodky je po vsem...

martinka79
11. únor 2009

ICQ nebo skype

martinka79
11. únor 2009

hele na migrény je super akupunktura já ji zalatila mojí mamině a je skoro bez nich. 🙂

dite1
11. únor 2009

jdu dat najist memu minizroutovi 😀

martinka79
11. únor 2009

a co masáže nebo taková ta detoxikace léčka to zjistí ložiska bolesti hlavy. 🙂

paolin
11. únor 2009

Miíšo, já kvůli migrénám chodím k masérovi. mám migrény díky zablokované krční páteři. masér tomu říká myší syndrom-jak pořád počítačujeme a tvoříme myší.

martinka79
11. únor 2009

no já jdu vyvenčit pesana do sněhu dokud prdelín spí

monkia.pv
11. únor 2009

holky tak u nas se dneska uz od rana nespi!A to vstavala v 6.30 a porad nic!Ale uz jsem ju soupla do postylky a necham ji tam!Jsem matka co! 😀

monkia.pv
11. únor 2009

Ja jsem taky zacala chodit kvuli migrenam na masaze!Tak doufam ze to pomuze!

martinka79
11. únor 2009

no vidíte a bude vám lépe.
já šoupla do trouby buchtu, jelikož přijede odpoledne na drb kamarádka a aby jsme měli kldi zacpeme jejímu muži pusu a pustíme film. 🙂

kamca.mazda
11. únor 2009

Migrény má moje mamka je to děs dělá na poště u počítače takže co říká Paol je pravda myší syndrom 😅
jí taky zabírají jen opichy ale taky někdy když to není tak hrozný tak kapky Algifen. Nebo zkus panadol nebo něco na bolest .
Amy už je vyspala spala hodinku teď jdu pro Domču do školky.

dite1
11. únor 2009

tak uz vsechno sned maly zrout
malej taky nechtel moc spat odpoledne a tak jsem mu zavrela v okne markyzy a tim ze mel v pokoji tmu tak mi spal 2hodky vcera odpoledne. Asi mu vadilo svetlo

paolin
11. únor 2009

když je mi nejhůř, dám si Apo-Ibuprofen. migrény mám po mamce. ona má ty, jak píše Míša. blící, hlavobolecí. já mám nevidící, nemluvící a bolecí 😀

Kamčo, tak pozdravuj Domiho 😉 my pro Bubua vyrážíme az hoďku. včera jsem se zdržela a oni chudáka dali spát. no scénu jim tam uděl parádní 😀

monkia.pv
11. únor 2009

Kamco ono kdyz se ty druzstevni byty pak odkupuji tak uz to vetsinou neni nejaka extra castka!Nasi si ho odkupovali loni a dali nejakych asi 8tisic!No uvidime s cim dneska jeste prijde MM-ma schuzku s tema lidma co nam ho prodavaji!A holky huraaa mala uz spi!Vyvadela jak hrom! 😠 Doufam ze bude spat aspon hodku!

dite1
11. únor 2009

tak porad nic nezabira. zatim to neni tak hrozny abych sla k doktorovi, ale mam vzdy vztek ze me porad boli hlava. jo to kdyz mam opradvdovou krizi tak musim byt zavrena v mistnosti bez svetla hadr na hlavu a kybl k posteli.jednou jsem vylezla od doktora a nez zacala pusobit injekce sla jsem blit do kouta a MP mel strach a porad me pohanel abych sla uz domu ze nechce abych umrela tady na ulici... 😀

martinka79
11. únor 2009

tak Míša mispí od 10hod. já pověsila záclony a je totu voňavé. jdu si dát obídek, buchta bude hotová.

Kamčo podzravuj Domču a neztraťte se.u nás tále chumelí.

martinka79
11. únor 2009

Míšo to je strašné. tak snad tě to brzy přejde.
Mončo no tak to máme extra levné byty. u nás a na vysočině to bylo mnohem více. 😀

anta
11. únor 2009

Je holčinky, chvíli se tady neobjevím a vy mi dáváte tolik rad 😀 😀 K té dr. rozhodně zítra jdu, jinak Honýšek je již v pořádku, zlobí standardně, takže dobrý 😀 😀
Moni, ten byt máme v osobním vlastnictví 😉