Drobečci z třetího trimestru
😉
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😃 😃 😃
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😃 😃 😃

•
7. lis 2008ali to je přesně ono, prostě do všeho kecá městský architekt a nikde není napsané že se to časem nezmění. Ale když se v okolí mrknete jaké se mění v paneláku a ty si vyberete taky tak riziko minimalizujete 😉
0
jééééé Pavli ses tu konečně ukázala 😉 nedávno jsem tě zahlídla na nějaké diskuzi a už jsem měla chuť ti napsat ať se taky stavíš za náma,ale pak jsem si řekla,že taky asi nestíháš jako třeba já a jen to proletíš a napíšeš jen někde a konec 😃 taky už se pomalu chystám a vyrazím po 8 s Ladíčkem ven,tatin má po zábavce,tak ať v klidu spí ať ho nerušíme 😃 tak si tu holky nechte dařit a jak budu mít chvilku tak se tu ukážu,jinak jsem ráda,že je Kubíček v pořádku 🙂
jo Alenko my taky chceme ohrádku v každým případě 😉 když budu potřebovat jít třeba umýt schody nebo koupelku,... tak ho tam nachvíli vrznu a až příjdu tak bude zase řádit po bytě 😃 mojí spolužačce se teď malej - roční chlapeček tak škaredě opařil 😞 zalívala si sklinku a praskla jí 😞 malej stál za ní a držel jí za nohu,tak to obskákala nejvíc jedna ručička 😞 má popálení 3.stupně 😞 jsou v nemocnici a neví jestli bude další operace,.... 😞 no síla,teď si vemte kdyby stál vedle ní 😞 to by mohl mít i obličej,... chudáček 😢
ahojky tak mišák chytil nechlazení od manžela a nikolky je protivný.
Pavli a bude hůř, my lezeme všude ničeho se nebojíme a taky nebrečíme. cest. postýlka je fajn, ale já ji ani nerozkládám, on v ní nechce být jako v ohradě ač bych je do zoo dala oba s nikolkou.
ali něco jsem o tom slyšela. písnu až budu mít čaS. 😉
Pavli a bude hůř, my lezeme všude ničeho se nebojíme a taky nebrečíme. cest. postýlka je fajn, ale já ji ani nerozkládám, on v ní nechce být jako v ohradě ač bych je do zoo dala oba s nikolkou.
ali něco jsem o tom slyšela. písnu až budu mít čaS. 😉
no s opařením a vším kolem dětí je to síla,ale s nikolkou vše zvládla bez ohrady a byla vycvičená na nic nešahat a na návštěvě byla způsobná a dodnes nikolmu na nic neleze 😃 😃 😃 😃
mišák už je teď také= trénovaný na hlas a slova nesmíš nene. vždy udělá smutný ksichtík. 😞
mišák už je teď také= trénovaný na hlas a slova nesmíš nene. vždy udělá smutný ksichtík. 😞
Evi prosím tě a když řeknou tak ať přijdou uklidit. návštěva vždy nadělá binec. 😉
ahoj holky! jen na skok. Ada spinka, Vitu za chvili do postylky dam. dnes byl zapas-ruply jsme 3:1 a 3:0. hraly jsme s Jihlavou, jsou prvni v tabulce. ale slusne jsme je potrapily 😃 teda..hraly tam samy mlady holky. tak 17. jsem si pripadala, jak duchodkyne 😃 Vita byl temer cely den u me mamky a ani nechtel domu :-N
tak ja jdu neco poklidit a pak asi zasedneme na chvili k telce. pak upadnu do postylky a zitra se nezvednu, pac me bude bolet cely telicko 😉
vsem prima a dlouhou noc!
tak ja jdu neco poklidit a pak asi zasedneme na chvili k telce. pak upadnu do postylky a zitra se nezvednu, pac me bude bolet cely telicko 😉
vsem prima a dlouhou noc!
Ahoj holky!!!
No tak díky za uklidnění že bude hůř :-S U nás je to dost náročný už od začátku. alešek moc nespí, přes den jen v kočáře a na bříšku. Vnoci po 2 hodinách, takže se nevyspím 😞 kojím i 5 krát za noc!!!! A usínání kámen úrazu!!
Tak usnul v 2😇5 a právě se probudil, ach jo 😞
Pěkný večer všem 😉
No tak díky za uklidnění že bude hůř :-S U nás je to dost náročný už od začátku. alešek moc nespí, přes den jen v kočáře a na bříšku. Vnoci po 2 hodinách, takže se nevyspím 😞 kojím i 5 krát za noc!!!! A usínání kámen úrazu!!
Tak usnul v 2😇5 a právě se probudil, ach jo 😞
Pěkný večer všem 😉
Začni psát odpověď...

Odešli