Drobečci z třetího trimestru
😉
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀
Marti, taky se mi to rádio docela líbí. hlavně si s tím pohrají oba 😉 co metr na měření výšky, máte?
http://www.caryfuk.cz/action/akce-hracky/produc...
ikdyž to není vyloženě na hraní. jo, Adam je ještě hotový z balonu, co mají ve školce. není to klasický kulatý gymnastický, ale spíš šiška a má masážní hroty - nebo jak to mám napsat. takový ten ježek.
tyjo Marti! to by se Vítek po...z oveček 😀
mimochodem - dnes jsem ho objednala do psychoporadny. na 14.4. chtěji doporučení obvoďačky. na co, netuším. jako, že kecám? hi hi..jsem zvědavá, jaký to bude. bude tam i mrňous a ke všemu se Vítek s cizími lidmi nebaví 😉
tady taky počasí 😝
zítra nám budou převrtávat tu anténu na net 😠 😝 😝
a pozítří tu budu mít odpoledne na návštěvě kolegy z práce 😉
hele to bude v poho. obvo´dáka chtějí z důvodu založení do spisu. jinak budete tam spolu a potom on sám a ty sama a on si bude hrát někde bokem. jinak se neboj oni si s ním poradí. Budu na vás myslet. 😉
no však až přijedeš tak tam můžeme jít ony jsou krtoné a jedna je růženka druhá sisinka. berana neznám raději. by mi natrhl kalhoty. 😀
evi já mám zítra pařbu v restauraxci chci udat i prdelína atátiovi ale nevím nevím zatím se tvářil jako .... když tak ho vemu a bude jako cvičená opice
Many, to jsme na tom stejně, už mě to poněkud frustruje, mám trochu strach, abych z toho neskončila v nemocnici a nevybrakovali mě ☹ A jakou bereš anti? Prášky? Já chci to tělísko odstranit a to rychle. Budeme si s manžou dávat majzla, to jsme si dávali i po svatbě 😀 😀 😀
Jani, jasně! my to máme taky tak. prášky nesnesu a tělísko nějak..nemám z toho dobrý pocit. tak jsme zodpovědní 😉
Jo a Honýšek se sám postavil v postýlce, to je krásný, jak mu to jde. 😀 😀 Mám fotečky v albíčku, tedy ne, jak stojí, ale i tak jsou pěkné, kuk 😉
mám fotky domu z letadla co si nafotil MM ale bylo bohužel v prosinci hnus. koukněte prdelín Míša album.
Jani že o tě přeper a vždy když se přebalujete plínku máš nakonec ty. 😀 to je úžasnej kus chlapa
holkyx jste dobré zodpovědné to já nevím jak by u nás dopadlo ikdyž otěhotnění nebylo lehké tak asi dobře. 😀
Many co bereš? já mám pořád azalii a ani nešpiním, druhá ms poslední byla 18.9 a od té doby jsem začala brát azalii a ani nic a super 😉
tyjo Marti! super!!
Jani, krása, jako vždy 😵
holky, Adam je vzhůru! jdu za ním a pak musím do salonu. tak snad poo!
Marti u nás bylo těžké otěhotnění, ale kvůli císaři raději minipilulku než strachy a nervy ☹
no já beru Cerazette,no za dva měsíce už půjdu konečně na kontrolu,tak jsem zvědavá
to je jasné já volila tělísko jelikož jsem ho měla před Míšou a bylo jediné vhodné. 😉
no to já nevím u nás ho dávají na klinice i ml. holkám nevylučuje hormocvń a nemá vliv na nic. to je asi o dr.
many písni mi ten recept na ty tvarůžky co děláš, díky moc moc.
pádím na obec si enchal okopírovat diplomy z vš na to moje su=er školení a astudium ty jo to bude mazec. 😀 jsme tu hnedle Míšák doma chrupe.

Pavli jéé to muselo být n´my jen chodili a krmili ovce ty jo máme je kousek do dumu kamarádka si pořídila dvě ovečky a berana v létě budou mít jehňata.