Drobečci z třetího trimestru
😉
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😃 😃 😃
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😃 😃 😃

•
15. kvě 2009ale taky se stane,že ujde i metr a spadne 😃
0
Jani, kolem roku se děti začínají projevovat a vydupávat si svoje místečko. psycholožka radila - laskavý, ale důsledný přístup. tedy nepovolit a nepovolit. a vztekání ignorovat. taky jsem někde četla, že když rodič ustupuje, ztratí dítě pocit jistoty. jéé..jak Adam dokáže zuřit! bude to ukázkové dítě, co leží v obchoďáku na zemi a histerčí 😃
Tak toho se právě bojím 😃 😃 Projíždím ty diskuze a docela dobrý se mi zdá nápad, čapnout dítě beze slova a beze všeho a dát ho do jiné místnosti a nedělat mu publikum, nene neustupujeme! 😉 jen je trochu hloupý, že já mu něco nedovolím a MM jde a dovolí mu to, v tom vidím veliký problém, protože když jsem s klukem doma sama, tak se mnou třeba nemůže hodně věcí dělat a jak je doma táta, tak ten mu to dovolí, no co z něj vyroste? 😃 😃 😃
Jani, tak to je na...Zkuste si promluvit a dohodnout se na pravidlech. jinak z toho bude mít Honzík v hlavě maglajs 😉
Evi, super, že oslava super 😃 Fotky budou? nebo už jsou? mrknu 😉
U nás taky oslava docela fajn. Sice o nás najednou nebyl zájem, když dorazila ségra s malou, ale co už 😉
Noc tedy opět šílená! Adam od 3-5 řval a řval! kašle, má rýmu..díky tatínkovi, který tu pobíhá nemocný a k Mudr šel až v pátek 8-( jinak u nás je náááádherně! tak si užijte neděli!
Evi, super, že oslava super 😃 Fotky budou? nebo už jsou? mrknu 😉
U nás taky oslava docela fajn. Sice o nás najednou nebyl zájem, když dorazila ségra s malou, ale co už 😉
Noc tedy opět šílená! Adam od 3-5 řval a řval! kašle, má rýmu..díky tatínkovi, který tu pobíhá nemocný a k Mudr šel až v pátek 8-( jinak u nás je náááádherně! tak si užijte neděli!
Ahojky, holčinky, neboj, Pavli, už jsme se včera trošku rafli s MM 😃 😃 Jé, chudáček Adámek, je mi ho moc líto, posílám mu uslintanou pusinku od Honzíka 😉 Měla jsem tady na návštěvě bývalou kolegyni z práce, tak mě to dost potěšilo, beru to jako příjemné zpestření jinak docela obyčejného víkendu, Honzík teď papá a vypadá to, že asi zaleze do bezu, je "příjemný" asi proto, že je unavený 🙂
ahojky 🙂
Pavli teda ať jste brzo zdraví,na Ladíka taky zase něco leze,kašle se ještě nezbavil a začíná víc a dostal i rýmečku,zatím málo,ale spouští se mu z nosánku sama :-| no uvidíme zítra,k doktorce se mi teda nechce zase letět zbytečně,tak uvidím,jinak dnešní noc v poho,to spal až do 4 to sem ho pak kojila,zato předevčírem nám řval od 23.00 do 1.00 😞no určo ten zoubek,leze mu druhá dvojka nahoře,už se dere,potvůrka
Evi - my děláme oslavu příští sobotu,budeme grilovat s rodinkou a kámošema 😃 a dorty budou až přesně v den narozeninek,to jdeme i ráno do poradny a po obídku jsem domluvila focení 😃
holky mizím,jdeme na zahrádku opíkat,tak pa pa a snad bude čas na vás zase juknout 😉
Pavli teda ať jste brzo zdraví,na Ladíka taky zase něco leze,kašle se ještě nezbavil a začíná víc a dostal i rýmečku,zatím málo,ale spouští se mu z nosánku sama :-| no uvidíme zítra,k doktorce se mi teda nechce zase letět zbytečně,tak uvidím,jinak dnešní noc v poho,to spal až do 4 to sem ho pak kojila,zato předevčírem nám řval od 23.00 do 1.00 😞no určo ten zoubek,leze mu druhá dvojka nahoře,už se dere,potvůrka
Evi - my děláme oslavu příští sobotu,budeme grilovat s rodinkou a kámošema 😃 a dorty budou až přesně v den narozeninek,to jdeme i ráno do poradny a po obídku jsem domluvila focení 😃
holky mizím,jdeme na zahrádku opíkat,tak pa pa a snad bude čas na vás zase juknout 😉
Začni psát odpověď...

Odešli